Szerenád az éjszakában – újabb világslágert szabtak Szoboszlaira a fanatikus angolok (VIDEÓ)

2024. január 15. 13:36

A legújabb feldolgozás is ragyogóan sikerült.

2024. január 15. 13:36

Hamar a szívükbe zárták a liverpooli szurkolók a nyáron Angliába igazoló Szoboszlai Dominikot, a muzsikuslelkű fanatikusok körében pedig egymás után bukkannak fel a róla írt dalok vagy átírt világslágerek. Harry Styles Watermelon Sugar és Whitney Houston I wanna dance with somebody című opusza után, itt a legújabb klasszikus, Amy Macdonald This is The Life címen elhíresült világszerte ismert slágere.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A TikTokra feltöltött legújabb felvétel tanúsága szerint egy zsúfolásig telt szórakozóhelyen ragadott gitárt egy lelkes Pool-szurkoló, akinek az előadásában elhangzott a jól ismert dal. Nem csoda, hogy a remekül hangzó átiratot hallgatva elárasztották a kommentszekciót a rajongók, akik közül van, aki már nem is kiváncsi az eredeti verzióra, más pedig csak ennyit írt: „Puskás most biztos büszke lenne!”

Mint ismert, a magyar középpályás még január elsején, a Newcastle elleni bajnokin sérült meg, azóta a rehabilitációjára vagy éppen díjak átvételére koncentrál. Az újévi találkozót követően Jürgen Klopp a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elismerte, elkéstek Szoboszlai cseréjével. A mindig jól értesült Liverpool Echo szerint a combizomsérüléssel bajlódó magyar sztár visszatérése csak január 24-én, a Fulham elleni Ligakupa-mérkőzésen várható.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Adrian Dennis/AFP

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takagi
2024. január 15. 19:55
Nagyon szeretik! Ez fáj a sok kommunista prolinak. Szerencse, hogy millók lesz..ák ezeket a selejt embereket. Hajrá Domi!
blanconegro
2024. január 15. 15:31
YNWA.
KBA98
2024. január 15. 14:22
Ez már nem tudom hányadik dal, melyet neki írtak. Nekem tetszik, aranyos gyerek, örülni kéne a sikerének! "Sajnos" Feritekről/nak/nek nem készült semmi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!