Bombaigazolás: tankkal erősített a Haladás?

2024. február 07. 12:14

A képek alapján úgy tűnik, a szombathelyi egyesület a támadó játékot akarja erősíteni.

2024. február 07. 12:14
null

A szombathelyi ügyekkel foglalkozó Úgytudjuk a Facebook-oldalán osztott meg olvasói képeket, melyeken azt látni, hogy az NBII. 14. helyén tanyázó Haladás stadionja előtt a Honvédség harcjárművei jelentek meg. A tankok azért érkeztek a helyszínre, mert szerdán toborzónapot tartanak a helyszínen. 

A képeket a Trollfoci is megosztotta, amelynek kommentelői megfejtették az alternatív valóságot:

  • „Tulajdonképpen teljesen jó igazolás! Bármilyen poszton bevethető, igaz nem a leggyorsabb és legtechnikásabb játékos, ellenben bitang erős lövése van, ami ha betalál, garantáltan kő kövön nem marad”,
  • „Acélos lesz a védelem!”,
  • „Haladás! Előre, indul!”,
  • „Támadójátékot gyakorolják”.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2024. február 07. 15:53
Önjáró tarack lesz az. Tessék jobban felkészülni!
letsgobrandon-2
2024. február 07. 14:16 Szerkesztve
A Vadai koca féle honvéd zsidóság , nem vágja a viccet
coyote-0
2024. február 07. 13:30
Ezeknek minden tank, ami lánctalpas és tornya van?
Ugandai Bubu
2024. február 07. 13:26
Ha lett volna bárkinek is kétsége afelől, hogy az orbibáló törzsi focihuligánkodás nem más, mint a háború előszobája. Ezért épülnek a stadionok is, csilliárdok ömlenek az ordibáló társadalomhoz, hogy ordibáljanak, Vitya azt szereti, az ökölrázó szotyiköpködő társadalmat. Árnyalja kicsit a képet, hogy minden igyekezet és közpénz ellenére jobb fajta labdakergetőből jobbára csak afrikaiak vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!