Brit sajtóértesülés szerint Szoboszlai kihagyja az angol Ligakupa döntőjét

2024. február 14. 21:19

Úgy tűnik, a magyar labdarúgó felépülése a vártnál lassabb ütemű.

2024. február 14. 21:19
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai reacts after scoring his team first goal during the English Premier League football match between Liverpool and Aston Villa at Anfield in Liverpool, north-west England on September 3, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Szoboszlai Dominik jelenleg is orvosi kezelés alatt áll és valószínűleg nem léphet majd pályára a Chelsea ellen az angol Ligakupa döntőjében  – számolt be a Liverpool FC-hez közel álló Chris Bascombe a brit The Telegraph-ban megjelent cikkére hivatkozva a Nemzeti Sport. 

A magyar klasszis a Premier League idei nyitómérkőzésén, január 1-én a Newcastle United elleni mérkőzésen szenvedett combhajlítóizom-sérülést, ami miatt pár mérkőzést ki kellett hagynia. A magyar klasszis január 28-án a Norwich elleni FA-kupa mérkőzésen visszatért és azonnal egy gólpasszt is jegyzett, majd a Chelsea elleni 4–1-es győzelemből is kivette a részét élete első fejesgóljával. Ekkor úgy tűnt, minden rendben, később azonban kiderült, hogy valószínűleg kiújult a sérülése. 

Múlt pénteki sajtótájékoztatóján a Liverpool menedzsere is kapott kérdéseket a magyar labdarúgó állapotára vonatkozóan. Jürgen Klopp akkor azt mondta, Szoboszlai jelenleg futóedzéseket végez, és ugyanaz a problémája, mint legutóbb, a Newcastle elleni mérkőzésen volt, de nem egyértelmű, hogy mennyire súlyos a sérülése. „Meglátjuk, mikor tud játszani, ilyenkor az idővel harcolunk, talán a Ligakupa-döntő előtt felépül, talán a döntőre, talán utána. Szerencsére számos remek középpályásunk van, és bármilyen összetételben képesek együtt játszani” – fogalmazott Jürgen Klopp

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Paul Ellis/AFP

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2024. február 14. 23:23
:-(
Akitlosz
2024. február 14. 22:36
Bár a Mandiner hagyná ki! Szoboszlait.
Pernahajder
2024. február 14. 21:40
"Szerencsére számos remek középpályásunk van, és bármilyen összetételben képesek együtt játszani” – fogalmazott Jürgen Klopp." Oké, nem hiányzik nagyon, eddig is láttuk. Na de addig ez a szennylap miről ír napi 10 szoboszlais cikket?
Takagi
2024. február 14. 21:22
Gyógyulj meg Domi! Hiányzól a csapatból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!