Félbeszakadt a kosármeccs, megdobálták Hanga Ádámot a podgoricai szurkolók

2024. február 07. 09:21

Elszoktam ettől 13 év alatt Spanyolországban – nyilatkozta a Crvena Zvezda klasszisa.

2024. február 07. 09:21

Megdobálták Hanga Ádámot a Buducnost Podgorica elleni Adria Liga-mérkőzésen – írja az M4 Sport.

A Buducnost–Crvena zvezda mérkőzést félbe is kellett szakítani a harmadik negyedben, miután a montenegrói drukkerek érmével, öngyújtóval dobálták meg.

„Több tárggyal is megdobtak, érmével, öngyújtóval, nem tudom, még mivel, de nem kellett volna semmit reagálnom. Attól függetlenül sem, hogy elszoktam ettől, 13 év alatt Spanyolországban nem történt olyan, hogy bármivel is megdobtak volna mérkőzésen.

Nem kellett volna reagálnom, de nekem se ment a játék, a csapatnak sem ment, összejött minden, ez volt a frusztráció oka.

Ráadásul az illető még egy sört is bedobott, ami tőlem hat méterre esett le, úgyhogy 20 percet állt a játék, fel kellett törölni a pályát, majdnem lekéstük a repülőt. Nehéz nap volt…” – nyilatkozta Hanga Ádám.

Végül sikerült befejezni a találkozót, amit a Crvena zvezda 84-62-re elveszített.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ALTAN GOCHER / MIDDLE EAST IMAGES / MIDDLE EAST IMAGES VIA AFP

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2024. február 07. 09:53
Kizárni Titográdot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!