Csak ikszelt a Liverpool, egyre távolabb az aranyérem

2024. április 27. 15:26

Szoboszlai Dominik csak a mérkőzés végén, a 91. percben lépett pályára a Poolban a West Ham United elleni 2–2-es döntetlennel zárult szombat délutáni mérkőzésen a labdarúgó Premier League 35. fordulójában.

2024. április 27. 15:26

Nyitókép: Justin Setterfield/Getty Images

 

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Liverpool FC kiszáll a Manchester Cityvel és az Arsenallal folytatott bajnoki címért zajló küzdelemből. Jürgen Klopp csapata szombat délután nem bírt a West Ham Uniteddel, csak 2–2-es döntetlent tudott játszani a London Stadionban. 

Az Everton elleni vereség után érkezett az angol fővárosba a hétvégén a Pool, és mindenképpen nyernie kellett volna, hogy versenyben maradjon az aranyéremért. A győzelem érdekében Jürgen Klopp rendesen átalakította a kezdőcsapatát. Csak a kispadon kapott helyet Szoboszlai Dominik, Mohamed Szalah, Darwin Nunez, Curtis Jones és Ibrahima Konate is. Ám nélkülük még gyengébbnek tűntek a Vörösök. Az első félidőt a West Ham nyerte 1–0-ra, és úgy tűnt, ez sem a Liverpool napja. Bármennyire is többet birtokolták a labdát a vendégek, komoly helyzeteik nem voltak.

A szünet után összekapta magát a Pool, Robertson és Areola öngóljával fordított, 

ám az előnyét nem tudta megtartani. Nem sokkal a vége előtt, a 77. percben Michail Antonio egyenlített, és az eredmény már nem is változott. A 2–2 azt jelenti, hogy a Premier League-ben 3. helyen álló Liverpool újabb lépéshátrányba került a két fő riválisával.

A magyar válogatott középpályás, Szoboszlai Dominik a 91. percben lépett csak pályára, érdemben már nem tudott sokat hozzátenni a vendégek játékához.

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. április 28. 06:54
A csapat szétesett, két megnyert meccset sem tudtak az United ellen behúzni, az egyik vitte a kupát a másik a bajnokságot. Kár Dominikba beleszállni, a védelem kapta a rettenetes gólokat a csatárok pedig kihagytak kb mindent. 11 nap leforgása alatt bukták a bajnokságot és az EL-t. Ráadásul egy távozó edzőnek kellene felrázni a csapot a bronzéremért. 2024.05.19-én 19:00 óra után kicsivel zárul a szezon. Onnantól csak az EB felkészülésé és szereplésé a főszerep, addig nem baj, ha csak annyit játszik hogy meccsben maradjon, sokkal fontosabb, hogy ne sérüljön meg. Amúgy 2600 perc felett játszott a szezonban, ami kb a legtöbb azok közt, akik sérülés miatt meccseket hagytak ki.
Turán
2024. április 27. 19:34
Csak a Kispest! 😀
akkor ki
2024. április 27. 16:05 Szerkesztve
Ex terminátor nagyot megy, csak eltévesztette a cikket! Na, szóval. Megírtam, ha a kispadon kezd, vége a bizalomnak. De Szoboszlai rafkós, abban biztos vagyok! Lipcsében is Rose érkezése után kapott lehetőségeket. Addig padozott! Szinte mindig kezdőként. Ha megjött a holland, újra villogni fog! Legalábbis bízom benne, hogy így lesz!!! Ha nem, kölcsönbe adják. Rossz az egész csapat! Sajnos ez van, szakadékba estek, mind, kivétel nélkül!
EX_Terminator
2024. április 27. 15:48
SŐT TI FÉRGEK AZT IS SKIKERESEN ELÉRTÉTEK HOGY ENNEK MÁR CSAK AKKOR LESZ VÉGE, HA MIND MEGGEBEDTETEK! EZÉRT FIZETNI FOGTOK ÉS ADDIG FOGTOK FIZETNI AMÍG CSAK ÉLTEK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!