Ingyenebéd a „panelproliknak”

2010. február 10. 11:13

Adja a bankot Orbán Viktor. Mármint a zöldbankot. Legalábbis ígéret szintjén.

2010. február 10. 11:13
„Adja a bankot Orbán Viktor. Mármint a zöldbankot. Legalábbis ígéret szintjén. A Fidesz elnökének most egyszeriben nagyon fontosak lettek azok a milliók, akik szerte az országban panellakásokban élnek. Igaz, 2002-ben még a vezér környezetének szótárában csak panelprolikként szerepeltek ugyanők, de a szavazatszerzési maximalizálás kényszere hatására már előléptek a »zemberekké«, akiknek már érdemes ígérgetni.

Azt találta nyilatkozni a kormányzásra törő erő vezéralakja, hogy ha hatalomra kerül, zöldbankot alapít a panel otthonok korszerűsítésére. A bölcs vezető még nem tudja, hogy egy önálló intézmény lesz-e a zöldbank, vagy az állami Magyar Fejlesztési Bank (MFB) forrásaiból csurran-cseppen majd a polgártárssá nemesült panelproliknak a pénz. Orbán fogadkozott, az érintetteknek a korszerűsítés egy vasába sem fog kerülni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hajduj
2010. február 10. 16:59
Bihari úr! Valóban fontos a panelproli, mivel magam is az vagyok. De egyben mint mérnökközgazda, aki energia-rehabilitációs dolgokkal foglalkozik, tudatom önnel, hogy ha már van ilyen okos nézésű szemüvege, akkor használja. Olvasgasson. Gondolom, látva a neveltetését, tud egy két nyelvet. Mondjuk a németet. Ajánlanám jó szívvel, hogy tanulmányozgassa az EU Urb-Energy programját. Egyben tudatom azt is, hogy ez az ország, mármint Magyarország annyira gazdag, hogy évi 6000 milliárdra becsült összeget pocsékol el a nagyon rossz energiahatékonyság miatt. Ezt az adatot osztrák pénzintézet állapította meg, többek között. Egyszóval fontos a panelproli, meg nagyon fontos az a 6000 milliárd is, amit meg lehet takarítani, miközben a technológiát fejlesztjük. Természetesen kell egy szakosított pénzintézet is, aki kezeli azokat a forrásokat, amiket erre a célra szántak. Ja azt nagyon sajnálom, hogy ez esetben sokkal nehezebb lesz ellopni.
Google
2010. február 10. 15:20
Nagyon frusztráló tud lenni, hogy az elmúlt 60 évből 52 a szociknak jutott, és csak a legutóbbi nyolcban ilyen vezetőik voltak, mint Medgyessy, Gyurcsány és Bajnai. Ettől ömlik az epe, nem vitás.
kutyi
2010. február 10. 13:07
A panelprogramot nem kell nekem bemutatni. Én inkább arra a "panelprolira" vagyok kíváncsi, aki nyert a bulin. Lehet, hogy úgyfogok meghalni, hogy ilyet nem ismerek.
kutyi
2010. február 10. 12:46
Hagyom, hogy jöjjön az adócsökkentés, a kisvállalkozások támogatása, mindennek a visszaállítása, amit "ezek" elvettek - mivel és csak jól járnék -, már csak egyetlen kérdésem van: MIBŐL. Orbántól nem kérdezhetem, hiszen tőle senki nem kérdezhet, meg amúgy is elküldene Varga Mihályhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!