Honfoglalás, telepítéssel

2011. április 04. 15:41

A Russel által leírt zsidó lelkesedéssel és elszántsággal kell újjáépíteni az Alföld új tanyavilágát, iskoláját és templomát.

2011. április 04. 15:41

„A készülő új alkotmányban a föld és a víz mind minőségét, mind pedig tulajdonlását, azaz magyar tulajdonban maradását illetően erős védelmet kap. A magyar föld nem eladó, jelentette ki Orbán Viktor, amikor a nemzeti konzultáció javaslatainak alaptörvénybe építéséről szólt. Ez megnyugtató. Ahhoz, hogy ez a gyakorlatban megvalósuljon, gyökeres változtatásokra van szükség, amelyekről ebben a lapban már többször is értekeztünk. Most egy sokak számára talán meglepő történelmi példával igyekszünk alátámasztani korábbi érvelésünket. 1948-ban, Izrael Állam kikiáltásának évében Budapesten megjelent egy könyv a Káldor Könyvkiadó kiadásában. A könyvet egy híres amerikai agrárius tudós, Walter Clay Lowdermilk írta és Lőw Éva fordította. A »Palesztina, az ígéret földje« magyar kiadásához, miként az angolhoz is nem más, mint a híres és sokat próbált filozófus, Lord Russel írt előszót. Mégsem azért idézünk most ebből a könyvből, hogy bizonygassuk, tudunk mi idézni ebből a táborból is, hanem azért, mert a gondolatok, amelyek itt megpendülnek, a módszer, amelyet itt leírnak, s az eredmény, amit azok, akikről a könyv szól, a zsidó telepesek elértek – beszédes, ha nem mindjárt kötelező példa számunkra. (...)

A Kiss István leírásai, elképzelései, tudományos tanácsai alapján kell most az Alföld új tanyavilágát, iskoláját és templomát, a Russel által leírt zsidó lelkesedéssel és elszántsággal újjáépíteni. A tanyacsoport, a tanyaközösség nem csak termel, hanem maga fel is dolgozza termékeinek java részét, közösen exportál, ellát, teremt új magyarkultúrát és nevel gyermeket – az államvezetésnek. Ez az új honfoglalás, telepítéssel. Az új magyar tanyán nemcsak árut kell termelni, hanem életet, kultúrát, Nemzeti Otthont kell teremteni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyurcsány Viktor
2011. április 05. 15:32
Pista bá', maga szenilis vén fasz, 2011-et írunk, és maga még mindig azt hiszi, hogy tanyákon kell folytatni a termelést? Na menjen csak vissza bevenni a gyógyszerét, de nagyon gyorsan, és többet ne írjon ilyen hülyeségeket, különben nem jöhet többet bingózni a nyugdíjasklubba!
teglagyarimegallo
2011. április 05. 08:22
"Ennek módja más, mint a földtulajdon és a vízkincs visszaszerzése nem lehet." Hm, itt van a népfront lehetősége: http://www.youtube.com/watch?v=JZB00vi-YQk
blogen
2011. április 04. 23:19
A kínai nép akik alatt a han kínaiakat értjük mint olyan alig kétezer éves, a Han birodalom hozta létre az az etnikai egységet, amelyet ma kínainak nevezünk. A hanok előtt Kínát számos nemzet népesítette be. A perzsák mint nép közel ezer évvel fiatalabbak mint a magyarok, lényegében Küroszhoz köthető a néppé formálódásuk. Az arabok igen, azok még nagyjából egyidősek velünk.
longobárd
2011. április 04. 22:11
ha tetszik ha nem , Magyoaroszágnak egyedüli kitörési pontja a mezőgazdaság, és az arra épülő élelmiszeripar, de valóban a családi és kisvállakozásokra kell épüljön. hihetetlen és valóban sokak által nem is sejtett nagybirtokrendszer van ám a háttérben, csak különböző Rt-k és Tsz jogutód cégek leplezik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!