Uj Péter zsidózhat

2011. május 27. 08:40

Mark Zuckerberget kilincsorrú askenázinak hívhatja, mert ő olyan szabadgondolkodós, újlátásmódos, extovertált, hú de kúl.

2011. május 27. 08:40
Argo
Barikád

„Publicisztikájában Uj Péter Mark Zuckerberget a Facebook kitalálóját kilincsorrú askenázinak hívja, sőt zsidajozik is. Neki szabad. (...)

A publicisztika vélemény műfaj. Emiatt műfaji határa, kifejezésmódja meglehetősen tág. Ám gondoljuk végig, ha mindez nem a Népszabadságban, hanem egy jobboldali lapban, vagy ne adj' Isten a Barikád hetilapban, vagy a barikad.hu-n jelenik meg. Bárki odaírhatná, hogy viccesen megfogalmazva írja, gondolja az egészet, ettől függetlenül azonnal hajtóvadászat, pártközlemények, liberális gondolkodók aláírásgyűjtése követné egymást. Elhatárolódva az írást megjelentető orgánumtól, fejeket követelve. Uj Péternek, akinek írói kvalitásait senki nem vonja kétségbe, viszont megteheti mindezt. Mark Zuckerberget kilincsorrú askenázinak hívhatja, mert ő olyan szabadgondolkodós, újlátásmódos, extovertált, hú de kúl. Éppen ezért lehet Alföldi Róbertnek is minden következmény nélkül szembeköpnie embereket, eszméket, vallásokat, újságírónőnek orális szexet kívánnia. Mert ők a többek, a művészek, a szabadgondolkodók a magas kultúra képviselői.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
darkman29
2011. május 27. 12:45
Ja értem." Én mondom meg, honnantól szélsőséges" Érthető, és védhető, igazi liberális demokrata álláspont.
darkman29
2011. május 27. 12:25
De ha a matula a nácik ellen van mér sípolt a kuncebátyó? és miért meszelték el? Túlmozgás? Feltételes reflex?
darkman29
2011. május 27. 12:16
Tessék a klasszikus példa: http://izsdb.hu/ Tiltakoztak ellene. Ha jól emlékszem, maga Kuncze pajtás is kiakadt. Pedig itt aztán nehéz hangsúlyt vagy szövegkörnyezetet emlegetni.
darkman29
2011. május 27. 12:10
Eltérő hangsúllyal. Aha. Még mindig egy cikkről beszélünk ugye? Ha magamban olvasok, akkor is hangsúlyozzak? Mondom, játékból képzeld alá a többi nevet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!