Csernobérc: egy atompuki margójára

2011. november 19. 11:40

Valakik valamiért elfelejtettek szólni arról, hogy miért nőtt rádióaktív sugárzás Európában. És a gyermekvasút végállomásánál.

2011. november 19. 11:40
Kalmár András
KultúrPart

„Én mindent elhiszek, de azt tudom, hogy ment a lapítás. Valakik valamiért elfelejtettek szólni arról, hogy miért nőtt rádióaktív sugárzás Európában. És a gyermekvasút végállomásánal. A normafai rétesesnél. Az Anna-réten.

Épp úgy, mint annakidején.
És ez nem jó.

És persze az se öregbíti az ország amúgy is csodálatos hírnevét Európában, hogy nem egyből jelentkeztünk, hogy bocs én voltam, kinyitom az ablakot. Hanem ők voltak, akik ránk mutattak: kisbarátom, tőled van itt ilyen büdös! És hiába vigyorogtunk hogy bocsánat, nem nevetett senki.

Mert az atom nem vicces.
Nagyon nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2011. november 20. 10:22
Mondjam, ne mondjam? Ahol mondták, ott voltam - az ötvenes években - Csillebércről és valami árokról beszéltek, amire ki volt írva, VESZÉLYES, és ott meghaltak ketten. Nem szóltam, azt is csendben mondtam - nem az szokott bajba kerülni, aki a bajt okozta, hanem aki firtatja.
allegra
2011. november 20. 02:14
"Rádióaktív"... Aztakurva. Ezért már gimi kémiaórán is vascső dukált! Radioaktív, kedves "cikkíró".
Soma
2011. november 19. 18:58
A KFT vezetője jókat nevetgélt, miközben elmagyarázta, hogy akár káros is lehet, de ő azt nem tudja. Magyarországon bármit megtehet bárki.
Krupp Skya
2011. november 19. 18:27
Szerintem a Csillebil jobb cím lett volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!