Terv a lelke

2011. december 07. 07:22

Előbb persze lehet, hogy lesz egy kis visszaesés, de utána majd növekszünk. Nem szabad hallgatni a károgókra.

2011. december 07. 07:22
Uj Péter
NOL

„Ilyet a Markos–Nádas harminc év alatt nem tudott összehozni.

Most elé van sorolva, jön a terv, végre, olyan növekedés lesz, hogy úgy kell róla leszállni, mint a férfibicikliről. Szerintem már a plázastop és a mobilfizetés államosítása is képes lehet beindítani a növekedést, csak ki kell várni. Előbb persze lehet, hogy lesz egy kis visszaesés, de utána majd növekszünk. Nem szabad hallgatni a károgókra.

Ha a következő hetet kihúzzuk valami újabb terv nélkül – erre az elmúlt nyolc év tapasztalatai alapján ugyan semmi esély –, akkor muszáj lesz valakinek benyújtania egy alkotmánymódosítást, hogy a mindenkori kormány évente legalább ötvenkét alkalommal legyen köteles valamilyen tervet, átfogó akcióprogramot vagy össznemzeti kezdeményezést indítani valamilyen nehézség (általában az előző terv) leküzdésére. A terveket minden magyar történelmi személyekről kell elnevezni. Ha a magyar történelmi személyek elfogynak, akkor új történelmi személyeket kell kinevezni. Kelt, mint fenn.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szent Adolf
2011. december 07. 09:42
Uj Péter minden cikke csöpög valamitől, de az nem a szarkazmus. Kedvesebb betű, több illat. Ez a féreg is csak egy véres szájú MSZPs köcsög. Már-már vicces. Már-már.
tarackos
2011. december 07. 08:56
Hát igen, a komcsik nem tudnak kitörni az öt éves terv bővöletéből, Győző már egyenesen 40 évben tervez. De igaza van hiszen már hetente mást kell hazudnia mert a gonosz valóság legyőzi a terveit. Már a tákolmányt is faragnia kell annyira tartósra sikeredett az a remekmű...
Robinzon Kurzor
2011. december 07. 08:50
Csapataink rendületlenül menetelnek az egyre fényesebb győzelem felé, de ezek a károgók ...
atila68
2011. december 07. 08:48
Kedves Péter! Kedvellek. Olyan jó lett volna ha nem csak mostanság találod meg a szarkazmus feliratú tollacskád, hanem olyan kilenc esztendeje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!