Magyarországnak nincs ellensége!

2012. január 18. 18:43

Nagy erő a düh. Használják.

2012. január 18. 18:43
Szabó Béla István
Gondola

„Honfitársaink többsége ilyen vagy olyan tünetű düh-kór jeleit mutatja. Vöröset vagy háromszínűt habzik a szájuk, öklüket rázzák és mind tudja a tuti megoldást. Mármint nemzeti gondjainkra. A fő eszköz: az ellen legázolása. A fő cél: az ellen legázolása. A fő eredmény: az ellen le lesz gázolva,

És?

Nagy erő a düh. Használják. Az uszítók, meg persze a kétségbeesetten védekezők is. Meg a hideghónaljú érdekemberek. Legcélszerűbben ők.

Szombaton tüntettem. Az Élőlánc Magyarországért hívott a Kossuth térre. Sokan voltunk, sokkal többen annál, mint amire számítottam. Nem politikus demonstráció játszódott le, nem volt gyűlölködés, az érzelmeket a hazaszeretet jelentette. A nyugodt hazaszeretet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gereb6
2012. január 18. 19:22
Szombaton a szelidek tüntettek, de várhatóan most is egy csendes tüntetés lesz. A gyűlölettől távol.
magnamater
2012. január 18. 19:13
Nincs ellenség! Cigánybűnözés sincs! Egy ellenségfelismerő hadi gépet azért nem ártana venni!
Csubakka
2012. január 18. 18:57
Éljen Szabó Béla,a tiszta szavak, és gondolatok. Pillanatig sem felejtve Prónay Pál áldásos mun- kálkodását.
Viktus
2012. január 18. 18:55
Kölcsön az nem kell jan. 18. 18:45 Újra a gazdaság a téma. Orbán sokadszor is megerősíti, hogy nem vagyunk olyan helyzetben, hogy kölcsön kelljen kérnünk. :D:D:D:D Kötvénykibocsátás nem hitel? főleg uzsorára nagyon jó ötlet ... ez tényleg ennyire megbolondult?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!