Elvette az emberek kedvét, hogy a Békemeneten sokan voltak

2012. március 19. 08:41

Tudunk róla, hogy sok fideszes statiszta volt a Békemeneten, akiket úgy szállítottak fel. Ez teljesen egyértelmű. Interjú.

2012. március 19. 08:41
Kónya Péter
HVG

hvg.hu: Ön szerint mennyire nyomta rá a bélyegét a márciusi rendezvényükre, pontosabban a megjelentek számára az, hogy Árok Kornél már nem tagja a mozgalomnak? Egyes vélemények szerint az ő távozásával elveszett a Szolidaritás vidéki bázisa.

K. P.: Biztos volt egy pár ember, aki azért nem jött el, mert Árok Kornél kivált a Szolidaritás Mozgalomból, de nem gondolom, hogy ez jelentősen befolyásolta volna a létszámot.

hvg.hu: Ha nem az ő hiánya, akkor mi?


K. P.: Az, hogy emberek kezdenek fásulttá válni, sok embernek pedig elvette a kedvét az, hogy az első Békemeneten sokan voltak, még ha ott fizetett statiszták voltak is.

hvg.hu: Azért ez elég erős vád. Nem öntől halljuk először, de bizonyítékkal még senki nem szolgált.


K. P.: Tudunk róla, hogy sok fideszes statiszta volt a Békemeneten, akiket úgy szállítottak fel. Ez teljesen egyértelmű.

hvg.hu: Ennyi erővel ugyanígy elterjedhetnek hasonló szóbeszédek más politikai megmozdulások körül is. Nehéz ezek ellen védekezni.


K. P.: Elterjedni elterjedhetnek, de nekünk nem volt arra pénzünk, hogy buszokat fizessünk. A mi megmozdulásunkon az emberek maguk fizették a buszokat, ellentétben a Békemenettel. Egyébként a Békemenet résztvevői tettek ilyen nyilatkozatokat és mondták el az embereknek, hogy igenis nekik fizettek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Etelközhy Tura Ogmánd
2012. március 26. 21:13
Nem jó a fenti citátum: Gavrajáhu aztat íratta, hogy "FIZETETT FASISZTÁK" és nem "statiszták".... Ehh, mán a Mandy se a öreg...
Etelközhy Tura Ogmánd
2012. március 26. 21:13
Nem jó a fenti citátum: Gavrajáhu aztat íratta, hogy "FIZETETT FASISZTÁK" és nem "statiszták".... Ehh, mán a Mandy se a öreg...
durrbele
2012. március 20. 08:04
Kónya,Kónya beültettek a hintába.Hamarosan kirepülsz mert nem hozod amit elvártak tőled.
Felebarát
2012. március 20. 06:52
ezen rugózni ki mit fizetett bal vagy jobb oldalt, legalább elvagytok...a lényeg lényegében meg lényegtelen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!