Az FT.com milliói

2012. április 27. 10:46

Az egyre szaporodó internetes/közösségi/mobilos konferenciák egyik népszerű, folytatásos műsorszáma Dobó Mátyás és Szabó Gergely vitája az „app, vagy böngésző” témáról.

2012. április 27. 10:46

„Nem vagyok a téma szakértője, de úgy veszem ki, hogy a dilemma oka az, hogy a külön letölthető app segítségével a kiadó/fejlesztő jobban kontrollálhatja a működést, a felhasználói élményt, viszont kétség kívül felesleges macera, hogy minden alkalmazáshoz (ilyen minden napi, vagy hetilap is) önálló alkalmazást kell becserkészni, letölteni, telepíteni. (Érdekes, hogy azok az emberek, akik felháborodottan tiltakoznának, ha ilyesmire kényszerítenék őket a weben, megteszik ezt a mobilon.) Az egyszerűbb telefonokon persze véges a tárhely, a sok alkalmazástól lassul, esetleg akadozik a működés is.

Nyilván a Financial Timesnál is átgondolták mindezt, mégis úgy döntöttek éve, hogy inkább a HTML5 alapú web appot választják. (Ebben komoly szerepet játszott az  Apple is azzal, hogy nem csak 30%-ot csippent le az előfizetési díjból, de magánál tartja a legnagyobb kincset, az előfizetők adatait is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!