Rengetegen szeretnek minket, mégsem vagyunk előtérben

2012. május 24. 22:08

A sok koncertünk mellett, ami rengeteg utazással jár, egész nyáron gyúrjuk a MüPás műsort, miközben dolgozunk a következő nagy dobásunkon ami egyértelműen színházi zenés darab, koncerttel prózával.

2012. május 24. 22:08
Mystery Gang
MyMusic
„Szerintetek mi az oka annak, hogy bár nem vagytok az előtérben, mégis rengetegen szeretnek titeket?

Fordítsuk meg a gondolatot. Rengetegen szeretnek minket, mégsem vagyunk előtérben. Bár a Millenáris, a MüPa itthon is elhozta számunkra a rangos lehetőségeket, most mi élni fogunk ezekkel, talán beszéljünk erről egy év múlva.
 
A nyáron a fesztiválozás mellett mik a zenekari tervek?

A sok koncertünk mellett, ami rengeteg utazással jár, egész nyáron gyúrjuk a MüPás műsort, miközben dolgozunk a következő nagy dobásunkon ami egyértelműen színházi zenés darab, koncerttel prózával. Erről később remélem hamarosan... Két hetente jelentkezünk az online Mystery Gang rádióval-benne legnagyobb kedvenceinkkel és azokkal a zenékkel amik igazán hatottak ránk. A nyár folyamán Európán belül koncertezünk, szerveződik az év végi USA turné,sokat dobott a NewYork-i MTV Rebel Night Weekend szereplésünk, de addig még kiemelném Bulgáriát, Szófiába megyünk egy nagy fesztiválra, ott például még sosem voltunk.

Melyik a nagyobb feladat, ha egy új lemezt kell megjelentetni, vagy ha esetleg filmzenét készítetek?

Mind a kettő gyönyörű feladat. Egyik nagyobb és szebb, mint a másik. Hatalmas élmény visszahallgatni a filmzenét. Amikor megkaptam dvd- én Tim Bensh rendezőtől a Townies példányát és kisilabizáltam benne a dalunkat, könnybe lábadt a szemem. Vagy amikor Till Atilla Pánik című
filmjében hallottam vissza a dalainkat az nagyon jó érzés volt, miközben a zenénk tökéletesen kiszolgálta a képet, ott az a fontos, a képet kell szolgálni alázattal. A lemez az talán szabadabb alkotás, de mindkettő csodálatos.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!