Vattacukor

2012. május 21. 08:13

Én gyerekkoromban sem szerettem a vattacukrot, sőt, kifejezetten rühelltem. Itt az idő, hogy eldöntsem végre: én voltam különc kisgyerek, vagy volt még rajtam kívül, akit taszított ez a ragadós, hurkapálcikára görgetett, cukros vatta?

2012. május 21. 08:13
Vona Gábor
Facebook

„Mivel a bejegyzéseim nagy része súlyos politikai kérdéseket feszeget, engedjétek meg, hogy most egy kicsit magánember legyek.

Ma délután a feleségemmel és a kisfiunkkal elmentünk a Hajógyári-szigetre sétálni, kihasználni a jó időt. A játszótéren összefutottunk Benedek óvodás pajtásával, Ákossal és szüleivel. Több órás eszeveszett csúszdázás kezdődött. A nagy fáradtságra pedig a tér sarkában áruló bácsitól epres ízesítésű vattacukrot kaptak a srácok. A cukros édességet úgy falták be, mintha még sohasem ettek volna, az olvadó cukor és az epres színezék pedig beborította az egész arcukat. Úgy néztek ki, mint az oroszlánok, amikor felfalnak egy gnút és csupa vér az arcuk.

Közben azon gondolkodtam, hogy én gyerekkoromban sem szerettem a vattacukrot, sőt, kifejezetten rühelltem. Itt az idő, hogy eldöntsem végre: Én voltam különc kisgyerek, vagy volt még rajtam kívül, akit taszított ez a ragadós, hurkapálcikára görgetett, cukros vatta, amely sem ízében, sem állagában, sem küllemében nem kifejezetten bizalomgerjesztő? Itt az idő, hogy a vattacukor-pártiak és a vattacukor-ellenesek elmondják őszintén a véleményüket!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RAMBO
2012. május 22. 09:12
Vona elvtárs tréfálkozik. Mákjuk van a kisköcsögöknek, deportálhatta is volna őket.
HSL
2012. május 21. 21:27
és most beszéljünk a hüvelygombáról
Vaskereszt
2012. május 21. 10:05
Az senkinek sem esett le, hogy valamelyik tintanyaló mandiner-szerkesztő olvassa az összes Vona-facebook-bejegyzést, és kizárólag azokat szemlézi be ide, amelyek - akárcsak közvetve, nyomokban - de nem a legjobbak? Vona Gábor politikai bejegyzéseit miért nem rakják ide soha? Gyurcsányét _bármely_ véleményét a facebookról miért igen? Egyáltalán a Jobbikidéző cikkek 90%-a miért súlyosan elfogult, képválsztását, címválasztását, tudósítás módját tekintve? Hadd kérdezzem már meg!! Mitől félnek annyira a szerkesztők, hogy a Jobbikot ennyire hamisen jelenítik meg?!
durrbele
2012. május 21. 09:34
Én már akkor Mars csokit ettem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!