A szervezők beszéltek rá a koncertekre

2012. május 22. 14:35

A szervezők kitartó megkereséseinek és jó rábeszélő készségének nagyban köszönhető, hogy egyáltalán lesz most színpadi produkcióm. Ezért egy kis exkluzivitást mindenképp megérdemelnek.

2012. május 22. 14:35
Yonderboi
Sziget.hu

„2012-ben rajongóid csak és kizárólag a VOLTon, a Heineken Balaton Soundon és a Szigeten találkozhatnak veled. Hogyhogy idén csak a három legnagyobb hazai fesztiválon lépsz színpadra?

Ez nem egy előre eltervezett dolog volt a részemről, hanem fokozatosan alakult így. Fontos megjegyezni, hogy a szervezők kitartó megkereséseinek és jó rábeszélő készségének nagyban köszönhető, hogy egyáltalán lesz most színpadi produkcióm. Ezért egy kis exkluzivitást mindenképp megérdemelnek.     

Az említett fesztiválok közül melyik áll hozzád a legközelebb?

Nem igazán tudok választani, mert mindegyik fesztiválhoz sok pozitív emlékem kötődik. De ha számszerűsíteni kell, akkor nagyon valószínű, hogy a VOLTon léptem fel legtöbbször.

A nagy fesztiválok közül elsőként a VOLTon mérettetted meg magad. Mikor történt ez pontosan? Hogyan emlékszel vissza arra a koncertre?

Ha jól emlékszem az első VOLTos koncert 2000 nyarán volt, a PeCsában megrendezett budapesti VOLT Fesztiválon. (A VOLT egyetlen alkalomra, 2000 nyarán Budapestere költözött – a szerk.) Ekkor még csak néhány külföldi fellépésen voltunk túl, és ez a bizonyos koncert az első vagy a második magyarországi alkalom volt. Szóval ez még a kezdetek kezdetén volt, sok csetlés-botlással, izgalommal és lelkesedéssel. Az is szuper volt, hogy a koncerten  meglepetésként megjelent egy kaposvári haver-különítmény, akikkel a kilencvenes évek derekán Garage Rave néven barkácsoltunk magunknak partikat. Szó szerint egy garázsban, polaroid fényképezőből készített stroboszkóppal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!