Kedves hungarofób örmények!

2012. szeptember 07. 09:28

Már a helyi zászló- és konzulátusgyalázáskor látszott: semmivel se vagytok jobbak a megvetett, gyűlölt Baltás Harrynél. Primitív, barbár, sovén csőcselék vagytok.

2012. szeptember 07. 09:28
Foray Nándor
Gépnarancs

„Előbb egy 10 esztendőt bűnhődött bűnöst ítéltek meg, később neki akartok rontani egy idegen ország épületének? Ez a kettő gondolat hogyan fér meg egymás mellett a fejetekben, örmények? Ha ti fenyegethettek terrorral egy amúgy jogszerűen eljáró államot, az azeriek miért ne tüntethetnék ki a szabdalóst? Utóbbi gerincesebb, nemesebb lépésnek tűnik.

Már a helyi zászló- és konzulátusgyalázáskor látszott: semmivel se vagytok jobbak a megvetett, gyűlölt Baltás Harrynél. Primitív, barbár, sovén csőcselék vagytok. És súlyosabb csapás számotokra ez, mint gyilkosotok szabadsága. Saját furunkulusaitokat gyógyítsátok be, jóval az után jöhet az extenzív moralizálás, mások etikájának bírálata.

»ARE U NUTS HUNGARY???«

Hogy micsoda Magyarország? Micsodák a magyarok? El kell keserítselek titeket: a fasorban se vagytok hozzánk képest.

Hogy vázlatosan rávilágítsak az örmény és a magyar társadalom közti civilizációs szintkülönbségre: a mi rendőreink nem nézik élvezkedve a rasszista rendbontást; mi nem háborúzunk; nekünk nincs számottevő terrorszervezetünk; sőt olyan fasza maffiánk sincsen, mint amilyennel ti büszkélkedhettek. Hogy egy államunk költségén etetett rabot átadtunk a hazájának? Csupán egy szúnyogcsípés rajtunk. Egyéb kultúrából viszont példát mutatunk nektek. Mi talán félázsiaiak vagyunk – ti egészek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintiboj
2012. szeptember 07. 23:26
Amúgy meg ha az örmények tovább ajvékolnak rájük küldjük Daflics ezredest...
jenggot
2012. szeptember 07. 22:56
Kedves hungarof(j)obb magyarok! éssatöbbiéssatöbbiésatöbbi:)
Gregorius
2012. szeptember 07. 22:54
Az örmények már a III. század végén felvették a kereszténységet és gyakorlatilag azóta harcoltak általában több, mint kevesebb sikerrel területük és hitük megőrzése érdekében. Ha nyuszik lettek volna, kkor már rég feladják és áttérnek, mint ahogy jónéhány közeli törzs megtette... A magyarokkal egyébként jól kijöttek még a XVIII. század elején többezres közösség települt le Szamosújvárott (Gherla..), nagyon gyakoriak voltak a vegyes házasságok, sok mai magyarban van örmény vér is.
bambuci
2012. szeptember 07. 22:51
Hogy ezekkel az örményekkel mennyi baj van . Nem is ismertem egyet sem, de már utálom őket....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!