Natasa, ugye nem várod, hogy ezután is tenyerünkön hordozzunk?

2012. október 17. 14:03

Janics Natasa hozott egy döntést. Szerintem rosszat. Mostantól ne követeljen se pénzt, se paripát, se fegyvert. Eddig mindezt megkapta.

2012. október 17. 14:03
jaszkari
Stop.hu
„Janics Natasa hozott egy döntést. Szerintem rosszat. Mostantól ne követeljen se pénzt, se paripát, se fegyvert. Eddig mindezt megkapta. Kívánom neki, hogy másnak is érjen annyit, amennyit nekünk ért. Csak ne nyerjen több olimpiát. Főleg ne egy magyar előtt...

Nem tudom, ki hogyan van vele, de én már kissé kezdem unni Janics Natasát, és az ő ügyét. Egyrészt, mert lassan már több fejezetből áll, mint a Szomszédok, másrészt, mert a kajakos nő a sajtó révén szépen lassan mitikus hőssé válik, akit a gonosz szövetség, és a még gonoszabb politika el akar tiporni. Nos, szögezzük le: a kutya nem akarja őt eltiporni, és a kutya nem akarja őt bántani. Sőt: megbocsátóbbak vagyunk vele, mint másokkal. (...)

De! Azon azért ne csodálkozzon, ha nem mehet el más országba szó nélkül, és nem teljesül minden vágya. Amíg magyar volt, addig a tenyerén hordozta őt mindenki, még a »gonosz« politika, és a firkásztársadalom is. Olimpiai érmeiért a bal- és a jobboldali kormányoktól is megkapta a tízmilliókat, az újságíróktól meg a dicshimnuszokat. Szegeden pedig vélhetően díszpolgár lett volna, ha magyar marad. A haza(vissza)váltással viszont óhatatlanul elveszítette a kiváltságai egy részét. Mert az aranyait ugyan senki nem veheti el tőle, de a kivételes bánásmódot igen. Ami jár egy magyar bajnoknak, az miért járna egy jövendőbeli szerb bajnoknak? Ha kell a szomszédoknak Janics tehetsége, akkor vásárolják ki őt. Adjanak érte némi pénzt, hogy abból azután támogatni lehessen azokat az ifjakat, akik Janics utódai lehetnek.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2012. október 18. 08:45
Én itt és most elbúcsúzom tőle, menjen. Menjen, mert a jelek szerint hazudott a sajtótájékoztatón, menjen, mert nekünk ő volt a sportoló és nem a férje karrierje érdekli az országot, menjen, de gyorsan. Az érmeiért, amivel nekünk szerzett dicsőséget, tisztességes elismerést kapott. Csá Nati, legyél boldog, Isten veled!
fradi44
2012. október 17. 22:42
Jánic Natasa és dzsigolója -:)
next mindig élni fog
2012. október 17. 20:39
Jó írás! Teljesen ok! Hm!
tamas222
2012. október 17. 19:22
Nem olvastam el a HSZ-okat.De áruld el vadbarom cikkiró,ha nem lenne ügy mi faszról hőzőngenél? Ki követelt pénzt te hígagyu? Jár bazmeg. Jár. Nem kérdés,csak pitiáner seggeknél. Radulovics vajon színmagyar volt?....hülye...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!