Ki volt az?

2012. november 08. 11:16

Minden olyan embertől, akit előző írásom megbántott, bocsánatot kérek.

2012. november 08. 11:16
Bornai Tibor
Bornai blog

„Minden olyan embertől, akit előző írásom megbántott, bocsánatot kérek. Nem ez volt a szándékom, és ha pontosan végigolvassák még egyszer, ez talán ki is derül. A mocskolódóktól pedig azt kérem, gondolják végig, biztosan én idegesítettem fel őket ennyire, vagy már előzőleg tette ezt velük valaki. És akkor itt a nagy kérdés: ki volt az?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2012. november 09. 06:57
Tibor, gyenge ez a mosakodás. Mer' ez nem bocsánatkérés, az utolsó két mondatból ez nyilvánvaló.
Felebarát
2012. november 09. 06:46
elég sok embernek van baja itt magával :D tükör gyerekek, tükör :D
Port Kennedy(Ausztralia)
2012. november 08. 16:26
Néhányan bántóan csúnyán beszélnek itt.Ez talán része a korszellemnek? Valahol olvastam,"aki a korszellemmel köt házasságot hamar özvegységre jut".
várúr
2012. november 08. 16:24
Barátaimmal húsz falusi székely kisgyermeket akarunk jövőre egy hétig nyaraltatni Magyarországon, kulturális programokkkal. Majd lesz egy pályázat, melyben megírhatják az élményeiket. Már az értékes díjak egy része is megvan. KOmoly öszefogás körvonalazódik ezügyben. Beszáll egy szerzetesrend is (természetesen mindegy, hogy a gyerekek milyen vallásúak). Erre jön ez a Bornai. Hála Istennek róla mondják jó ízes magyar nyelven, népiesen: Nem baszik egy őtést. Bocsánatkérése felemás. Ha jót akar, vezekeljen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!