Nem hagyom tovább mérgezni az országot!

2012. december 31. 09:19

Ez erős lesz, de azért kimondom: az a feladatunk, hogy etessük a nemzetet – nem középiskolás fokon. Interjú.

2012. december 31. 09:19
Cserpes István
Heti Válasz
A kínálóautói anno a Boci, boci tarka zenéjével csábították a vásárlókat, aztán Trudi néven átmentette a Túró Rudi-ízt, most pedig sorra nyitja a tejivókat. Ekkora biznisz a retró?

Ez akkor lenne retró, ha tudnék trendekben meg brandekben gondolkodni. Én csak normális próbálok maradni. Dühített, hogy a Túró Rudit »megreformálták«, ezért megcsináltuk az igazit. Annak sem örültem, hogy miközben tárt karokkal vártuk a »hamburgergyárakat«, nem minőséget kaptunk, hanem műanyag vattacukrot. Lettek hát a tejivók.

Idén húszéves a Cserpes. Mi a következő húsz év nagy projektje?

Ez erős lesz, de azért kimondom: az a feladatunk, hogy etessük a nemzetet - nem középiskolás fokon. A tejivó csak előfutára a gasztrós törekvéseinknek. Néhány év múlva Magyarország legnagyobb felvásárlói leszünk húsban, csirkében, zöldségben, gyümölcsben. Aztán egy központi »ételgyárban« mindent konyhakészre dolgozunk, és frissiben kiszállítjuk az éttermeinkbe. Nem hagyom tovább mérgezni az országot!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6qwasyx
2012. december 31. 19:38
Drága Cserpes úr! Etetni itt van a fidesz. A hülyék be is kajolják.
Soma
2012. december 31. 14:08
A valódi minőség előállításához munkás kéz kell. A legeltetéshez nem műtrágyával tuningolt legelő, a tejcsárdában nem extraprofit. A jövő vállalkozója az, aki nem egy év alatt akar milliárdos lenni. Cserpest nem ismerem, a termékeit sem, a véleményem tőle független.
oskar
2012. december 31. 11:16
Akinek nem tetszik az igya a külfüldi UHT-t!!! Valahogy nekem a cserpes tej jobban izlik. Lipóti kenyérrel. Sok-sok hasonló műhelyek kellenek és kevés írígy ember!!!!!! BUÉK!
gytn
2012. december 31. 11:16
Ha túlzottan jó kedvem volna, csak a mandineres kommenteket kell elolvasnom. Sokan el sem merik képzelni, hogy valami pozitív is történhet ebben az országban. És véleményükkel a végtelenségig mérgezik a közhangulatot is. A tényleges bajok eltörpülnek a kishitűség és bizalmatlanság okozta károk mellett. (Persze, van alapja a bizalmatlanságnak, de bizalom nélkül végképp feladhatunk minden reményt.) Én Cserpes árut fogok venni, amikor csak tehetem. Jobb bizalmat adni az arra érdemtelennek és esetleg csalódni, mint a jóakaratúak tennivágyását csírájában elfojtani!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!