Többszöri olvasásra ajánlott

2013. január 14. 08:24

Terjesszétek Erdős Virág versét, hiszen a szélsőjobboldal ellen a legjobb és legbékésebb „fegyver” a kultúra.

2013. január 14. 08:24
Molnár Csaba
Facebook

„Erdős Virág »Na most akkor« című versét Bayer Zsolt olyan sunyi módon használta fel írásában, ahogyan kultúratisztelő ember nem nyúl szöveghez. Erdős ki is fejezte tiltakozását azzal kapcsolatban, hogy Bayer az idézett sorokat »eredeti jelentésükből kiforgatva, a vers tényleges szellemiségével ellentétes indíttatású, gyűlöletkeltésre alkalmas és uszító jellegű kirohanásának alátámasztására használta fel.«

A mai békés, de üzenetében hangos demonstrációra készüljünk egy másik Erdős-verssel. Címe: »Én vétkem«. Többszöri olvasásra ajánlott, be kell vésni minden sorát, nem szabad, hogy évek múltán is aktuálisak legyenek a vers sorai.

Terjesszétek a verset, hiszen a szélsőjobboldal ellen a legjobb és legbékésebb »fegyver« a kultúra:”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antigoné
2013. január 14. 13:28
Így igaz. P.s. Kérem, olvassa el a Fletó-videóhoz írt válasz"vers"emet! Üdv
ottapont
2013. január 14. 13:18
Úgy látszik készek vagytok ott a baloldalon egekig magasztalni egy gyenge közepes csasztuskagyártót ha hajlandó kínrímekbe szedve gyalázni azt ami magyar és vagy keresztény. Nálatok ez az alap, az origó. Egy kis ízelítő 'Édes Hazám hadd ülök az öledbe minden búmat-bánatomat feledve sose hagyj el mindörökre velem légy mit számít hogy nem vagyok még tizennégy bóklászom a vadregényes tájaidon nem ütközöm meg a titkos vágyaidon és ha egy kis szeretetet kiharcolok azon se kell paráznod hogy befalcolok szívem minden melegével leszoplak az okosok úgyis mindent beszopnak ugyan minek futnék meg hát hova is magyar vagyok mégha félig roma is igény szerint kiköpöm vagy lenyelem mégse ingyen pusztítom a kenyerem ünnepnapon csoki ropi kóla Édes Hazám gondoskodik róla' Kedves Erdős Virág nem az édes haza tehet róla, hogy generációk hosszú sora óta sokan a fajtádból a szopást választják munka vagy tanulás helyett.Őket kellene meggyőzd, hogy van jobb alternatíva.
mary
2013. január 14. 13:04
Ki ez az Erdős Virág ? Valami komcsi leszármazott? Életemben nem hallottam róla.
sufnik
2013. január 14. 11:26
Csabika foglalkozzál inkább mentoroddal: Ildikóval. Hogy van az édes? Ilyen nagy témákkal ne foglalkozz, mint szélsőjobb stb. neked ez magas. Maradj a nyalókánál!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!