A szükséges (?) Plus

2013. április 06. 18:06

Attól, hogy a Google+ sokat nyújt, még nem fognak tömegesen átiratkozni az emberek. A professzionális felhasználók (cégek, énmárkájukat építők stb.) számára viszont nagyon komoly előnyökkel járhat használata.

2013. április 06. 18:06

„A Google + egyik erőssége, hogy önálló körökben kezeli az ismerőseimet. Persze, tudom, egy idő óta a Facebookon is lehet listákat képezni és az ismerősöket ezekbe besorolni, de az nagyon más. A Facebookba utólag beerőltetett listákra embereket felvenni körülményes, listákra posztolni pedig a legtöbbek számára csak felesleges macera. A sok ismerőssel rendelkezőknek az üzenőfal szűrése lenne a legfontosabb, az azonban nem lehetséges. Így azután egymás után sorakoznak a barátok, volt kollégák, az ezer éve nem látott hajdani osztálytársak, a közeli és távoli rokonok, az üzletfelek, a gyerekek óvónénije, a körzeti állatorvos és mások posztjai. (Pontosabban ezek közül azok a posztok, amit a Facebook különös kegye – EdgeRank - láttatni enged.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2013. június 25. 20:41
Üzenőfal szűrése simán megy, vagy nem tudom, mire gondolsz. Simán a listákra kattintasz, aki meg túl sokat pofázik, azt rejted vagy korlátozod. Nem elég jó?
yetee
2013. április 07. 10:56
Jellemző a szellemi nivótokra,ha valaki véleménye nem tetszik,érvelés helyett kiikszeljük!
Akitlosz
2013. április 07. 01:34
Kívánom, hogy életed legnagyobb problémája a fészbukkos üzenőfalad legyen!
ottapont
2013. április 07. 00:55
Magam részéről csak azokat akik nem tudnak és/ vagy nem is akarnak személyeskedés, gyalázkodás nélkül hozzám szólni. Illetve azokat akik mániákusan rámkattantak és üldöztek a fárasztó hülyeségeikkel. A való életben sem köteles az ember minden barmot elviselni. Itt miért tenné?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!