EZT NE!!!!!!!!

2013. május 02. 11:51

Orbánt üssük verjük, mert megérdemli, de a gyerekét hagyjuk ki a dologból.

2013. május 02. 11:51
Rózsa Mihály
Facebook

„EZT NE!!!!!!!! TÉNYLEG NE! Orbánt üssük verjük, mert megérdemli, de a gyerekét hagyjuk ki a dologból és ne rakjuk ezt a kislányt céltáblára. Nem felelős azért, hogy ki az apja. És vettem a fáradtságot a megadott oldalról letöltöttem és elolvastam a gyerek szakdolgozatát. Szerintem egy nagyon tartalmas és érdekes anyag. Nem vagyok a téma avatott szakértője, de úgy gondolom, hogy ez az anyag, amit összerakott kifejezetten jó és ezzel valóban lehet nyerni. Úgy gondolom, hogy ezért az elismerésért a kislány megdolgozott és megérdemelte. Vannak akik ezt úgy akarják beállítani, mint a trafik mutyit, vagy a hamis szakdolgozatok ügyét. EZ NAGYON NEM AZ! Szerintem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toportyántiszteletes.
2013. május 02. 18:44
Az apák és fiúk jobboldali förmedvényt ezek szerint nem olvasta ez a szerencsétlen?!
magnamater
2013. május 02. 18:36
Aki dolgozik, azt nem szabad ütni meg verni, mert akkor még rosszabbul fog dolgozni. Orbánt már úgy se lehet leváltani, az őt érő támadásokra az ország fizet rá. Az meg már a Bibliában is benne van, apát a fiú,, fiút az apja vétkéért nem szabad bántani.
Monkey4you
2013. május 02. 18:03
Hogy itt mennyi büdös komcsi van, akik lopták, meg be sem adták a szakdogájukat!!!
várúr
2013. május 02. 17:23
Erről eszembe jut Furcsány fia, akit csokilopási ügybe "kevertek" (ugyanis eltovajolta). Majd érettségi ügybe "keverték" (megbukott, erre zárt helyiségben a srácot külön érettségiztették).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!