Aki azzal vádol, hogy „átálltam”, az nagyon téved

2013. július 08. 14:51

Nagyon szimpatikus Ángyán József és Schiffer András is, de egyelőre nem tervezek politikai szereplést. Interjú.

2013. július 08. 14:51
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Teol.hu

Azon a bizonyos megbeszélésen, amikor a hangfelvétel is készült, mi volt a téma?

Politikai megbeszélés volt, többek között a rezsicsökkentéshez szükséges aláírások gyűjtése, a helyi járdák állapota és a trafikok volt a téma. A polgármester a trafikpályázatok listájával érkezett a találkozóra, hogy véleményezzük azokat. Én 2006 óta vagyok fideszes önkormányzati képviselő, de ezt megelőzően is évekig dolgoztam a jobboldal sikeréért. Most is jobboldalinak tartom magam. Aki azzal vádol, hogy »átálltam«, ezért csináltam, az nagyon téved. Van egy drámai élményem: közvetlenül a 2010-es választások előtt ott ültünk együtt a helyi baloldali képviselőkkel. Belenéztem a szemükbe, és zavart, szégyent láttam bennük. Megfogalmazódott bennem, hogy soha nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni, hogy így érezzem magamat. (...)

Azt is mondták Önről, hogy kihallgatta a rendőrség.

Ez igaz. Egyelőre nincs információm arról, hogy gyanúsított lennék. Tudtommal személyi adatokkal való visszaélés gyanújával nyomoznak, ez gondolom, azt jelenti, hogy hogyan jutott a jelentkezők listája a polgármester úrhoz. (...)

Bizakodásra ad okot, hogy láttam a parlamentben is néhány olyan embert, aki előbbre valónak tartja az elveit, mint azt, ki, mit vár el tőle és ezért mit kap cserébe. Nagyon szimpatikus például Ángyán József és Schiffer András is, de, egyelőre nem tervezek politikai szereplést. Ha egyszer lesz olyan erő, melynek nem az lesz a fő mondanivalója, hogy bezzeg a másik rosszabb lenne, mint mi – akkor talán érdemes csatlakozni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békafa őrnagy
2013. július 09. 03:24
Ángyánbátyám, Siffer, jóvan bzmeg.
sztd
2013. július 09. 00:55
Vicces dolog ez a trafikozás. Én nem bántam, hogy bedarálták a MaNyuP-okat, mert szerintem sok kártól mentették meg magukat és a lakosságot. Az viszont érthetetlen, hogy miért nem tudtak vele teles egészében államadósságot csökkenteni (ha már elv alapon). Ez a pénz a GDP 10%-a lett volna. Elfogadom, hogy fontos volt a MOL-t megszerezni, a többi viszont várhatott volna. Vicces, hogy mégis a trafik-ügy a földtörvény mellett a legbántóbb, miközben az MSZP-nek is nyíltan az a baja, hogy nem ő nyúlta le.
Google
2013. július 08. 19:22
Aki a hvg-hez szalad, az bizony hogy politikai szereplést vállal...
geraz51
2013. július 08. 18:42
Egy vitéz nem támadja nátba a társát,hanem ha hülye lebeszéli a hülyeségéről.Egy doktornak kell,hogy legyen annyi esze,hogy nem csinál országos botrányt a saját pártja ellen.Sokat ártottál mégha igazad van is.Áruló vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!