O.Z.O.R.A.: A party véget ért

2013. augusztus 05. 17:42

Nem véletlen, hogy ennek a nemzetközi hírű drogtanyának a működéséhez nem kíván tovább asszisztálni a rendőrség.

2013. augusztus 05. 17:42
Jurenkó Ferenc
Jobbegyenes

„Sokan felvetik, hogy miért csak a szerencsétlen, jámbor ozorásokat piszkálják, amikor minden fesztiválon kisebb-nagyobb mértékben, de jelen vannak az illegális tudatmódosító szerek. Ez valahol igaz, de az O.Z.O.R.A. fesztiválon már a látszatra sem adtak, nyíltan és provokatív módon tettek magasról a jogszabályokra. Látványosan vették hülyére a hatóságokat, tudatosan helyezték magukat törvényen kívülre. Jól mutatja ezt, hogy idén még a fesztivál kezdete előtt 26 személyt tartóztattak le, különböző kábítószerrel kapcsolatos visszaélések miatt.

Nem véletlen tehát, hogy ennek a nemzetközi hírű drogtanyának a működéséhez nem kíván tovább asszisztálni a rendőrség, jelen állás szerint a party egyszer és mindenkorra véget ért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rák úr
2016. december 04. 18:36
Milyen bedühödött tömeg? Egy rakás szétcsúszott csöves junkie-ról beszélünk. 800-1000 főnyi rendőr 10 perc alatt szétkergetné őket a picsába.
egykettő
2016. október 31. 01:59
Válassz? Ez szerepel a határozatban? Vagy drogkereskedelem történt a ki sem nyitott fesztiválon? Hiányzik az engedély, amit ők nem adnak meg? Na fuss neki még egyszer.
egykettő
2016. október 20. 04:30
Ha Józsefvárosban nekiállnának megmotozni mindenkit ott is találnának 26 embert. Azt a fesztivált miért nem zárják be?
egykettő
2016. október 20. 04:30
Hibbant barátom, ezzel az érveléssel minden szórakozóhelyet be lehetne záratni, csak egy kis "akarat" kell hozzá. Nincs a földön olyan fesztivál, ahol ne találnának drogost. Zárják be, ha törvényes oka van, de ez a "mit műveltetek tavaly nyáron" duma elég szánalmas. Az időzítés meg mindent elárul. Az állami szerveknek nem feladata a bosszúállás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!