A biztonság csak ürügy?

2013. augusztus 08. 12:59

A nekünk válaszoló biztonsági szakemberek kivétel nélkül azt mondták: valakinek szúrta a fesztivál a szemét, a biztonságra való hivatkozás csak ürügy.

2013. augusztus 08. 12:59
Ungár Tamás
NOL

„A nekünk válaszoló biztonsági szakemberek kivétel nélkül azt mondták: valakinek szúrta a fesztivál a szemét, a biztonságra való hivatkozás csak ürügy. Erre hajlanak a fesztivál magyar vendégei is. Úgy vélik, hogy a kormány és a tőle jobbra állók szívesen elemésztenék a rendezvényt, mivel ki nem állhatják az itt honos goazenét, no és a vele gyakorta együtt járó füvezést. Az ozorai fesztiválozók mindig hangsúlyozzák, nem vetik meg a füvet, de nekik a közösség a fontos, nem a drog. Az utóbbi csak kellék. Elhagyható. Amúgy meg valamennyi magyar fesztiválon ott a drog, állítják az ozoraiak, csak van, ahol nem kontrollálja rendőrség félszáz egyenruhással és kihelyezett laborral, mint itt. A Balaton Soundon például nem tették. Na, ja, mondják erre az ozoraiak, majd ha az Orbán lányok nem a Soundra, hanem ide jönnek bulizni, akkor itt se lesz „kihelyezett rendőrkapitányság”.

Az egyik fesztiválozó azért megjegyezte, hogy szerinte a rendőrség mögé búvó politikát, nem az itteni könnyűdrog-fogyasztás zavarja, jóval inkább az, amit Ozora 90 százalékban külföldi közönsége jelképez, üzen, megél: az pedig nem más, mint a szabadságvágy.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rettenetes
2013. augusztus 27. 21:52
Sajnos ez sem véletlen... Ha VIP vendégként itt is ingyen bulizhatnának biztosan nem lenne probléma... A VOLT fesztiválon, amiből a lány a szakdolgozatát írta biztosan nem avatkozott be a drogkommandó... a TEK el is zavarta volna őket....
Burkus Gordon
2013. augusztus 14. 20:17
Anyád valaga. Már akkor drogbuziskodtatok, amikor az Orbán lányok óvodába jártak. Mocsok szar bolsevik.
puszika
2013. augusztus 14. 20:16
Ilyen cikket az Ungár Tamások akkor írnak: -ha be vannak lőve -ha be vannak lőve....stb és egy balliba havaerja azt durúzsolja a fülébe:ha mi leszünk hatalmon,ezt szabadon csinálhatod.Akár el is emésztheted magad,mert ez a szabadság! Nincs jobb szavam,ÁLLATOK!!
Sinistra
2013. augusztus 12. 16:47
Ungár Tamást csak az érdekli, mi az a téma, melyre a zsurnaliszta alkímiájából ki tud hozni valami diktatúra-szagú Orbán-elleneset. Ő is tipikusan vallásos Orbán-gyűlölő, mint a nagy havere, Juszt László. Mint az ördögöt a kereszttel, OV portréval simán ki lehetne nyírni őket :) Ezt a brancsot 1989-ben le kellett volna húzni a felejtés vécéjében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!