Egyéb veszély

2013. október 07. 07:14

A hét végén újabb adalékot kaptunk a hazai „náciveszély” mibenlétéről.

2013. október 07. 07:14
Ballai Attila
MNO

„A hét végén újabb adalékot kaptunk a hazai »náciveszély« mibenlétéről. Videofelvétellel megdönthetetlenül sikerült ugyanis bizonyítani, miként került horogkeresztes zászló a lelátóra a szeptember 22-i Ferencváros–Újpest bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.

Az FTC elnöke, Kubatov Gábor által sajtótájékoztatón bemutatott filmen tisztán látszik, amint egy fehér pulóveres fiatalember odasétál két másik, úgymond szurkolóhoz, a ruhája alól előveszi a lobogót, a másik kettő azt mintegy tíz másodpercen át a magasba emeli, erről rögvest fotó készül – az összejátszás a még ismeretlen, de feltétlenül azonosítandó »oknyomozóval« vitathatatlan –, majd a fehér pulcsis újra összehajtja és eldugja a zászlót, aztán kisétál a szektorból.

Kívülről szervezett provokáció, tudatos károkozás.

Nemcsak a Fradi, hanem általános közéletünk, közhangulatunk ellen. Azok részéről, akiknek lételemük a valós ok nélküli félelemkeltés, valótlan ok kreálásával. Aligha vitás, ők alkották meg annak idején Szabó Albert vagy Bácsfi Diána figuráját is; ki emlékszik már e két műnácira?

Félreértés ne essék, magukat fasisztának valló agyamentek téblábolnak napjaink Magyarországán is. A rasszizmus is létezik, mint ahogyan évszázadok, évezredek óta mindenütt. Kevéssé valószínű, hogy épp nálunk és 2013 őszén sikerül végleg leszámolni vele. Ám a fasiszták mellett akadnak kommunisták, ki tudja, talán még templomoslovag-utódjelöltek is, de Hitler, Sztálin vagy Jacques de Molay nagymester reinkarnációjának hatalomba kerülésére nagyjából azonos az esély.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2013. október 07. 09:29
Fenntartva a tévedésem lehetőségét, de azért nekem egyáltalán nem világos, hogy kinek áll érdekében lejáratni a Fradit. Vagy ez Kubatovról/Kubatovnak szól? Egyszerűen nem értem, mert bár nagyon sok Fradi szurkoló van, de a társadalomban betöltött véleményformálásukat nem érzem annyira meghatározónak, hogy érdemes legyen ilyen akcióval lejáratni a klubot.
Tündér_Lala
2013. október 07. 08:33
A cikk eljesen jogos. (Ne tereljünk) Ki bérelte fel ezeket a fickókat? Szándékosan akarnak-e ártani a Ferencvárosnak, de a magyar nemzetnek is ? Innentól pedig ez már nemzetbiztonsági kérdés, így nyomozást igényel. Nem elégséges at illetők kitiltása a pályákról, mert ez csupán az egyesület hatásköre és a felbujtókat nem tárja fel. Bizony utána kellene járni a dolognak.
Felebarát
2013. október 07. 08:10
de nem ez a lényeg...mi a fasznak kell nem oda illő dolgokat bevinni? nem tud szórakozni egy kibaszott fradi zászlóval?
Felebarát
2013. október 07. 07:43
https://www.facebook.com/pages/FradiMob/206765979380709?fref=ts
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!