Videofilmet profiktól!

2013. december 01. 10:56

Hát könyörgöm, azért a hamis videó készítésnek is megvannak a normái, a minőségi követelményei.

2013. december 01. 10:56
Mátyás Győző
168 Óra

„Nem Billerbeck-csoport vazze’, hanem Bilderberg! Még jó, hogy lemeóztam az anyagot. Így maradt volna, és akkorát bukunk, mint Lance Armstrong a Touron.


Pedig ebben nagy lóvé van. Tudjátok jól, hogy ezt a Viviane Reding-es videót már a választásokra készítjük, ezért nagyon sokat perkál a megrendelő. Fel nem foghatom, hogy került az Arankára az a nyavalyás Billerbeck-póló! Ja, megint lusták voltatok, és lepasszoltátok a beszerzést a kellékesnek, aki azt se tudta, eszik vagy isszák a Bilderberg-csoportot! 

Pedig a Jani milyen jól lenyomta a szkriptet, hogy a Viviane Reding ott ül a puccos hotel szobában és kirakja a rengeteg lóvét az asztalra, az a Bajnainak látszó fószer meg bezsákolja. A hülyébbek kedvéért meg még ráadjuk a Viviane Redingre ezt a Bilderberg-pólót, hogy mindenki lássa, honnan jön a suska. És akkor majdnem elcseszitek ezt a zsír filmet! Pedig az Aranka milyen perfektül adta a Reding asszonyt. Szinte sugárzott róla a gonoszság, ahogy a megrendelő kérte. Simán Oscar-díjas alakítás. Csodálom is, hogy nem kap szerződést sehol. De legalább addig nekünk domborít. Most kinéz egy kuplerájos videó, arról a másik oldallal tárgyalok. Hogy játsszuk el, amint a kereszténydemokraták a bordélyban tartják a frakcióülést. Hát mekkora szerep lesz a madamé az Arankának!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berecskereki
2013. december 01. 20:11
"Kampánycsendsértés miatt meg kell ismételni a november 24-én tartott fóti időközi önkormányzati polgármester- és képviselőválasztást a Budapest Környéki Törvényszék vasárnapi döntése értelmében." Jöhet a következő videofelvétel. Siker, siker hátán. A fóri libák meg röhögnek.
tetigi
2013. december 01. 19:16
Ritka ronda alkoholista pofád van, seggfej.
atila68
2013. december 01. 18:56
?
balbako_
2013. december 01. 17:39
Keveset ígért a baloldal a videóért? Több pénzért színes, szélesvásznú, magyarul beszélő készülhet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!