Kevesen inspirálnak annyira, mint Árvai és munkája

2014. március 04. 09:42

Sajnos mi még mindig az uniformizálásnál, az államosításnál, a saját köldökünk nézegetésénél tartunk. De meg akarom és meg is fogom győzni a többséget, hogy lehet kreatív és jó iskolát csinálni.

2014. március 04. 09:42
Kunhalmi Ágnes
Facebook

„Tegnap a Kossuth Rádióban mielőtt elkezdtük a vitát egyenes adásban köszöntem meg Árvai Péternek és a Prezi csapatának, hogy részt vesznek a világ oktatásának megújításában. Arra kértem a hallgatókat, hogy a következő fél órát a magyar közoktatás helyzetéről annak tükrében hallgassák, hogy máshol is tarthatnánk. Sajnos mi még mindig az uniformizálásnál, az államosításnál, a saját köldökünk nézegetésénél tartunk. De meg akarom és meg is fogom győzni a többséget, hogy lehet kreatív és jó iskolát csinálni. Kevés ember van, aki annyira inspirálna, mint Árvai és munkája. Inspirációra pedig mindannyiunknak szüksége van, hogy másokat is inspirálhassunk. :o)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2014. március 04. 13:35
Számomra csak egy hülye picsa.
heep
2014. március 04. 13:24
"Kevés ember van, aki annyira inspirálna, mint Árvai és munkája. " Nekem meg semmi sincs ami jobban inspirálna arra, hogy a jobboldalra szavazzak mint a ballib. Ettől a nőtől is kiver a víz ha csak meglátom. Jó ebben azért a Vadai verhetetlen nálam. De a Selmeczy vagy a Szabó Timea láttán is hidegrázást kapok. Tényleg csak ilyen "nők" képesek érvényesülni a magyar politikában?
Wendriner
2014. március 04. 12:31
Lendvai Ildiko reloaded!
balbako_
2014. március 04. 12:17
T csináltatok iskolát vazze! A 40% nem végezte el a 8 osztályt, funkcionális analfabéta a középfokot végzett is, Dunát lehet rekeszteni a médiaszakosokból, de mérnök, közgazdász, szakmunkás nincs. Ezzel leszerepeltetek babám, coki az iskoláktól!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!