Hiteltelen leckeadók

2014. november 28. 08:10

Az utóbbi időben különösen érzékeny lettem a nyugati hatalmi központban, demokratikus leckeadóink otthonában uralkodó állapotokról érkező hírekre.

2014. november 28. 08:10
Zord Gábor László
Magyar Nemzet

„A stagnáló demográfiájú, s ezért politikailag háttérbe szorult feketék mindig a társadalom perifériáján éltek, így amikor nő a vagyoni egyenlőtlenség, generációk munkája megy veszendőbe egy-egy család középosztályi státusának elvesztésével, akkor náluk fogy el először a türelem. A feketék mindig többet szerepeltek a bűnügyi statisztikákban, és hajlamosabbak voltak a többnyire fehér rendőri szervek a velük szembeni túlkapásokra. Amikor azonban az egész ország megszorul, a feketék – mint az atrocitások menetrendszerű elszenvedői – felemelik a fejüket, kimennek az utcára, s más eszközük nem lévén, kiöntik a dühüket. Lángba borul Ferguson. Nincs ebben semmi meglepő, ez világszerte azoknak a magatartása, akiknek nem sok vesztenivalójuk maradt.

Hiba lenne azonban azt hinni, hogy a történteknek csak az Egyesült Államokon belül vannak következményei. Arrogánsan vállalt globális intervenciós politikája következtében – amelynek sarokköve a politikai-társadalmi berendezkedés exportja – az ilyen villongások a világon mindenütt rombolják Amerika nimbuszát. S miközben a stratégiai kommunikáció terén nehéz napokat él meg a birodalom, a leckéztetései is hiteltelenekké válnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr Bubo
2014. november 28. 19:55
USA most és a jövőben vezekel a rabszolgatartás bűneiért.
nagykutya
2014. november 28. 18:49
Szóval, ha a magyar követ elmenne Fergusonba feketékkel dumálni az emberi jogokról, és basztatná az USA kormányát a demokrácia, fékek, egyensúlyok hiányáról, az hitetlen leckeadás lenne ? :-)
BőröndÖdön
2014. november 28. 16:44
Zsenge írás,de azért mehetsz a péztárba!
Mich
2014. november 28. 11:51
A Soros-Clinton-Obama Bűnbandának magába kellene szállnia...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!