A kormány rendeljen el hőségriadót!

2015. március 18. 15:15

A megújult köztévé tájékoztatása szerint csütörtökön 35 fokos kánikula várható. Az elviselhetetlen forróságra felkészülvén a kormány rendeljen el hőségriadót vagy szüntesse meg a közmédiát.

2015. március 18. 15:15
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
DKP.hu

„A megújult köztévé tájékoztatása szerint csütörtökön 35 fokos kánikula várható. Az elviselhetetlen forróságra felkészülvén a kormány rendeljen el hőségriadót vagy – ahogy azt a DK javasolja – szüntesse meg azt a közmédiát, amely már egy időjárás jelentést sem képes tényszerűen és a valósággal összhangban megszerkeszteni évi 80 milliárd forint közpénzből.

DK Sajtóiroda”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2015. március 19. 06:40
Látta valaki ezt az emlegetett időjárás előrejelzést? Csak a dk látta? Ha megtörtént volna, valószínűnek tartom, hogy a video ott lenne minden balos portálon.
kaktuszvirág
2015. március 19. 05:37
Kirúgják az MTV ből a Hoffman Györgyöt a márc 15. műsor rendezőjét!Sem őt sem, a feleségét KÁLMÁN OLGÁT nem tudták elérni az újságírók, áll a mai napon az internetes hírek között.
justiceforhungary
2015. március 18. 18:18
ennél olcsóbb reklámot már nem is lehetne csinálni a köztévének majd belejönnek, ha jóindulatú az ember akkor ebbe nem köt bele :)))
Morgen
2015. március 18. 18:07
Vadai elindulhat bikinit venni, a gólyák meg mindjárt fészket raknak. Amúgy gyanús, hogy minden nap csütörtök.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!