Ismeretlen tettesek?

2015. március 24. 07:35

T. Csabát a mai napig nem hallgatta ki a rendőrség. Rejtély, miért nem érdekli őket, hová tűnt annyi pénz, amennyiből például az egész magyar egészségügyet ki lehetne stafírozni.

2015. március 24. 07:35
Szabó Anna
Magyar Nemzet

„A gyanú szerint 150 milliárd forintos illegális kötvénykibocsátással a zömében kisemberek ezreit megkárosító Quaestor cégcsoport vezetőjét, bizonyos T. Csabát a mai napig nem hallgatta ki a rendőrség.

Rejtély, miért nem érdekli őket, hová tűnt annyi pénz, amennyiből például az egész magyar egészségügyet ki lehetne stafírozni. Az is megfejthetetlen, miért nem ül még T. Csaba előzetesben, miért nem kattant a csuklóján bilincs, és miért nem rendeltek el esetében lakhelyelhagyási tilalmat. Nem került rá nyomkövető sem, vagyonzárolásról nem tudni. És ha ki sem hallgatták az elnök-vezérigazgató urat, akkor logikus, hogy meg sem gyanúsíthatták semmivel. T. úr állítólag megígérte, nem hagyja el az országot, és készségesen válaszol a kérdésekre, de – mint látjuk – nincs is mire, hiszen a nyomozás »ismeretlen tettesek« ellen folyik…

A Quaestor-vezér szimpatikus ügyvédje, bizonyos Papp Gábor (ő védte a BKV-botrányban kitűnt, a mai napig szabadon lézengő Mesterházy Ernőt is) szintén megerősítette: ügyfele nem tűnik el budai villájából, sőt minden erejével azon fáradozik, hogy az ügyfeleit minél kisebb kár érje. Hát, ha ő mondja, elhisszük, miért ne tennénk, ha egyszer a rendőrség és az előzetes letartóztatást mellőző bíróság is ezt tette.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
császár
2015. március 25. 10:33
Ez nem fog elsimulni. Lassan mindenki megérti.
surján 2
2015. március 24. 22:00
Az EU kiadott 2 millió vízumot. Ebből Magyraország a Questoron keresztül - főleg Moszkvában - 400 ezret... Mi nyithatja még fel az elvakultak szemét???!!!
tevevanegypupu
2015. március 24. 19:34
Minden esetre az, hogy a külügy kivette a pénzét épp a bukás előtt, nagyon de nagyon rossz fényt vet a külügyre..Véletlenek pedig nincsenek.
BőröndÖdön
2015. március 24. 12:05
A Töröcskei tízmilliárdokat nyúlt le,a haja szála sem görbült,sőt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!