Nagyvázsonyi polgármester: A minőségi radikalizmust Orbán Viktor képviseli

2015. április 15. 17:55

A hiteles, józan és minőségi nemzeti radikalizmust igenis Orbán Viktor képviseli. Interjú.

2015. április 15. 17:55
Fábry Szabolcs
Fábry Szabolcs
PestiSrácok.hu

„- Mi azt hoztuk ki a szavazóköri adatokból, hogy konkrétan Tapolcán, a Jobbik úthengerszerű győzelmével úszott el a Fidesz reménye az egész választáson, hiszen a kisvárosban több mint kétezer szavazatos előnyre tettek szert.

- Kitartok amellett, hogy a falvakra kellett volna jobban figyelni, de tény, hogy lehetett volna kisebb is a különbség a Jobbik és a Fidesz között Tapolcán. Alaposabb elemzést igényel a kudarc, de már most van néhány tanulság: túl sokat kellett várni a Fidesz-jelölt megnevezésére. Emberileg is nagyszerű személynek tartom és becsülöm Fenyvesi Zoltánt, de tény, hogy Ajkán nagyon nehéz változtatni a baloldali beidegződésen, ezért sokkal inkább Tapolcán és a Balaton-felvidéken kellett volna határozottan és világosan megüzenni, hogy ki képviseli az igazi jobboldalt.

- A települési adatoknak olyan olvasata is van, hogy az elégedetlenség és a kiábrándultság győzött és sok protestszavazónak szinte mindegy, hogy az MSZP-vel, vagy a Jobbikkal bünteti-e a kormányt. Miért gondolja mégis, hogy fideszesek szavaztak át a Jobbikra?

- A környékbeli falvakra mindenképpen igaz, hogy itt elkötelezett jobboldali emberek élnek. Őket kell meggyőzni arról, hogy az a hőzöngés, amit a Jobbik a Kuruc.infón művel nem radikalizmus. A hiteles, józan és minőségi nemzeti radikalizmust igenis Orbán Viktor képviseli, Brüsszellel, a multikkal, vagy éppen a bankokkal szemben. A Jobbikot azonban egy módon lehet legyőzni: nyílt harccal, konfrontációval, markáns és karakteres kampánnyal. Egyébként nem állítom, hogy a Fidesz kampánycsapata nem tette oda magát. Ezúttal nagyon is sokat dolgoztak, de jobban oda kellett volna figyelni a falusi emberek igényeire.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2015. április 16. 10:22
Jol kell kormányozni és kevesebbet kell lopni. A lakosságot meg nem kell felesleges műintézkedésekkel hergelni. Nem kell ideológiát gyártani a bukáshoz, a jobboldalon is KEZDIK megutálni a dölyfös, tolvaj nácizó fideszt.
egyetmondok
2015. április 16. 08:23
A "józan radikalizmus"...,hát polgármester úr, Habony úr szerintem még ma telefonálni fog, hogy,mint kommunikációs ötlet,ez igénybe vehető-e. Kormányzás helyett el lehet ezen is rugózni kb. egy egész évig,ez is van olyan jó,mint az "illiberális állam", "munkaalapú állam",stb.,stb.,stb. (De azért ne tessék megdöbbenni nagyon,ha az "egyszerű" népek mégse fognak túl sokat filozofálni azon,hogy a józan radikalizmus mit jelent,és helyette szépen leszavaznak a Jobbikra.)
Tintamin
2015. április 16. 08:08
Nabazmeg, seggnyalásból ez a szerencsétlen is jelesre vizsgázott, brávó. Hányás: ON.
Mindjárt
2015. április 16. 06:45
Fábry Szabolcs Milyen radikális az aki a katonatársairól jelentett?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!