Mondanék néhány dolgot a Főzdefesztről

2015. június 08. 19:07

Egy ilyen bulinak egyszerre kell tudnia ivászatnak és kóstolászatnak is lenni, férjen el egymás mellett mindenki, virágozzék száz virág. Én nem sokat, hanem sokfélét szeretnék.

2015. június 08. 19:07
Gazda Albert
Cink

„A másik. Eléggé bosszantott, hogy a standok egy részén nemhogy egy, két decit sem szívesen csapoltak – három volt a minimum –, és ennél is jobban, hogy sokan büntették azokat, akik kevesebbet kértek több helyett. Oké, megközelítés kérdése, mondhatjuk úgy is, hogy azokat jutalmazták, akik inni szerettek volna, nem nyammogni buzimód.

Ezt úgy értem, hogy egy kétdecis adag nem egy négydecis adag felébe került, hanem mondjuk kétharmadába. Kocsmában nincs kifogásom az ilyen ellen, de Főzdefeszten van. Egy ilyen bulinak egyszerre kell tudnia ivászatnak és kóstolászatnak is lenni, férjen el egymás mellett mindenki, virágozzék száz virág. Én nem sokat, hanem sokfélét szeretnék, egy-egy dl-t belőlük, hadd kapjak egyenlő esélyt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulalak
2015. június 09. 19:40
Ah, megtaláltam, talpas, gyönyörű, kis fekete Művész Presszó stb. Lemaradtam róla. Ez van. Jövőre!:)
kulalak
2015. június 09. 19:18
Pesten vagy Pécsen? A Pécsi Bornapokon május elején volt pohár (jó drágán ugyan, de szép, kettőt vettem unokának), de nem volt se felirat se évszám. Az eredeti ötlet nem az enyém, inkább elismerem, hogy lenne kereslet minőségi PR cuccokra ma már, ahogy GA is mondja.
bunko_jobbos
2015. június 09. 19:12
Annyira jó a javaslatod, hogy már meg is fogadták, és múlt hétvégén már így volt. :-))))))
bagoj
2015. június 09. 18:17
A Gazda a Mandi új üdvöskéje? Már a sörcsapból is ez folyik,pedig ez se különb a Béndeknél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!