Je suis László Petra

2015. szeptember 10. 09:02

Az elmúlt évekbeli eseményeknek, dilemmáknak, döntéseknek és történeteknek a lecsapódása ennek a nőnek az elméjében, lelkében, reflexeiben és jobb lábában az volt, hogy ő lerúgja a szíriai menekülteket.

2015. szeptember 10. 09:02
Hammer Ferenc
HVG

„Tehát ha ez megtörténik, az csak azért lehet – és itt félretenném a pillanat befolyására hivatkozó pszichologizáló magyarázatokat –, mert azoknak az elmúlt évekbeli eseményeknek, dilemmáknak, döntéseknek és történeteknek a lecsapódása ennek a nőnek az elméjében, lelkében, reflexeiben és jobb lábában az volt, hogy ő lerúgja a szíriai menekülteket. László Petra társadalmi tény, ahogy mi mondjuk, szociológusok.

Aztán emiatt viszont lelkesen lehet őt gyűlölni, hiszen ki ne tudná megállni, hogy ne köpjön le egy gyűlöletes emlékművet, már csak azért is, mert a megkönnyebbülés és a boldogító harag mellett a mi nyamvadt kis bukásaink, opportunista félrenézéseink és restellt magánalkujaink egyszersmind eltűnnek ennek a szemkápráztató hitványságnak a ragyogó ellenfényében. Úgyhogy nem csak én, hanem maga is, sőt még ott, maga is László Petra. És hát azokról meg nem is szólva.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2015. szeptember 10. 15:54
a bal! lábában volt. nem a jobban!
néhai Ch.Pilot
2015. szeptember 10. 14:40
Valóban. Nem rúgni, LŐNI! Ez itt népvándorlás, ez a III. Világháború! A muszlimok Európa elfoglalására törnek. László Petra tette az első normális megnyilvánulás volt magyar részről! Persze a H(éber) V(ilághatalmi) G(árda), amelyik ezt az egész folyamatot elindította, szeretné, ha az akciója minél simábban végrehajtódna.
ormányos csillós
2015. szeptember 10. 13:58
Hogy a László Petra tenné az egész napos holdjárótalpú cipőben állás miatt megizzadt, büdös lábát a hvg-s firkász arcára így alázná szarrá
vakhangya6
2015. szeptember 10. 11:42
http://444.hu/2015/09/10/az-iszlam-allam-kinozta-a-ferfit-akit-laszlo-petra-elgancsolt/ """A férfi neve Oszama Al-Ghabad, a szír elsőosztályban játszó Al-Fotuwa SC ismert edzője. Al-Ghabadot az Iszlám Állam korábban bebörtönözte és megkínozta, de sikerült elszöknie és fiával együtt menekült."""
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!