Mindannyian szeretnénk Rogán Antalok lenni

2015. október 13. 10:55

Összegründolnak Rogánnak egy minisztériumot, hogy ne törjön meg a pályája, legyen egy kis ellensúlya a Lázárnak és találjon még jó kis fasza nemzeti konzultációkat.

2015. október 13. 10:55
Locust
Posztreakció

„A demagógia határát súrolja annak feszegetése, hogy Rogán Antal újdonsült pozíciója miképpen kapott ilyen magas pozíciót a kormányzati hierarchiában szinte pillanatok alatt, miközben boldog-boldogtalan arról beszél, hogy például az egészségügy kezelését fel kellene emelni az államtitkári szintről. És a kutya nem vállalta több mint egy hónapig a pozit, mert se pénz, se paripa, se fegyver nincs az ágazatra olyannyira, hogy lassan a jelenlegi működési szint is tarthatatlanná válik.

S ebben a helyzetben gründolnak össze Rogánnak egy minisztériumot, hogy ne törjön meg a pályája, legyen egy kis ellensúlya a Lázárnak és találjon még jó kis fasza nemzeti konzultációkat. Kérjetek és megadatik, már ha megfelelően anyakönyvezték az embert.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarvagyok?
2015. október 14. 08:38
Ha Én a FIDESZ belső köreibe tartoznék, lenne egy kis vaj a fejemen, most megnyugodnék. Keresztapánál ez érdem. Sokra vihetem.
Pandaka pygmaea
2015. október 13. 16:29
Én Alain Delon szeretnék lenni..
balbako_
2015. október 13. 16:06
Eszi a sárga irigység a szerzőt! (Jelzem csúf vonás)
Mich
2015. október 13. 12:25
Ne bántsd a nemzeti konzultációkat, Lóc..itrom! Nézd meg, mi lett a bevándorlással Németországban, Ausztriában nemzeti konzultáció nélkül...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!