Kamuterroristákat gyártott a TEK, a kérdés: mit akartak ezzel igazolni?

2015. november 25. 19:04

Amit most a TEK művelt, nem csak elfogadhatatlan, hanem hihetetlenül veszélyes is az országra nézve. Ha tényleg ennyit tud a TEK ennyi pénzért, az nem sok jót jelent.

2015. november 25. 19:04
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Mert a helyzet az, hogy teljesen elképzelhető, hogy szélsőségesek átutaznak Magyarországon, és bár elenyésző az esélye, de akár az is, hogy valamiféle terrortámadás történik az országban. Nem beszélve arról, hogy láttunk már magyar szélsőségeseket embereket ölni a cigánygyilkosságok során, így van valós alapja egy magyar szélsőséges fenyegetettségnek is. Pontosan ezért, aki ilyen helyzetben kamufarkast kiállt, nem tesz mást, mint tovább erősíti a félelemkeltést, rombolja az emberek biztonságérzetét, káoszt teremt. Lehet röhögni a béna TEK-eseken, de ez nem vicces, mert ennyire nem bénák.

(...)

Ha ez igaz lenne, és Magyarországon politikai érdekből hajtanának végre terroristaellenes, kamu bűnüldözési intézkedéseket a közhangulat megváltoztatásának céljából, azon tényleg nem lehetne nevetni. Ugyanis az nem csupán azért lenne veszélyes, mert azt jelentené, hogy egyes bűnüldöző szervek politikailag motiválva lehetnek, hanem azért is, mert a politikailag motivált intézkedések pont a valós fenyegetettség elhárítása elől veszik el az erőforrást. Ha gyorsan kell találni egy médiában eladható célpontot, akkor pont a lassú háttérmunkára nem marad idő.

Amit most a TEK művelt, nem csak elfogadhatatlan, hanem hihetetlenül veszélyes is az országra nézve. Ha tényleg ennyit tud a TEK ennyi pénzért, az nem sok jót jelent. Egy ilyen eset után Hajdú Jánosnak, aki teljesen tudatosan megtévesztette az ország közvéleményét és a parlamenti képviselőket, le kell mondania. De vizsgálni kell azt is, milyen utasítások, parancsok vezettek ehhez a műveletsorhoz, és történt-e direkt vagy indirekt politikai befolyás, ami ezzel az eredménnyel járt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. november 26. 13:01
Ja igen..a cigány gyilkosságok. Tán számoljon a kedves szerző, aztán majd kiderül, hogy ki öl meg kit és hol van a több áldozat. Ez ugyan ramaty statisztika és tényleg rasszista is lesz..de talán érdemes lenne megcsinálni, mielőtt a politikailag korrektet akarja játszani.
tevevanegypupu
2015. november 26. 12:59
Nem tudom, de azt minden esetre nem csinálták mint a brüsszeli kormány, akik olyan pánikot keltettek utólag, hogy na. Dettó Angela Merkelék..a bátor kancellár aki nem fél. Képzelem a terroristák mit röhöghettek ezeken az szerencsétlen seggfejeken..
BőröndÖdön
2015. november 26. 12:57
Nagyon akar a tek,azután ez lesz belőle...:)
2015. november 26. 12:56
Brüsszelben 4 napig állt a város.Se metro, se iskola ,kijárási tilalom,és a végén sehol egy terrorcselekmény.Nosza vátsuk le a TEK vezetőjét. Micsoda blama? Ráadásul kis hazánkban sem talaáltak mást, mint robbanószerlaborban játszó iskolásokat, pár gépfegyver társaságában. Tényleg semmi szakértelem. Még Vadai Ági is fölháborodott,és ugyanezt követelte.Pedig ő nem egyszerűen szakértő, hanem politikus,aki alanyi jogon az igazság birtokosa. Pedig azt hittem, hogy markotányosnő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!