Szánalmas tabló

2015. november 13. 17:38

Most Székesfehérváron döntöttek csúcsot: egy kormányablak avatásán nem kevesebb, mint hat önelégült potentát szorongott egymás mellett, ollóval a kézben.

2015. november 13. 17:38
Veress Jenő
Népszava

Szem nem maradt szárazon, amint az avató első titkár ünnepélyesen körbekoccintott a friss vízzel. (Amit száz méterről egy lajtoskocsiból pumpálták a csőbe, mert ez volt a kor Várkert Bazárja.)

Nos, ezen idők újra itt vannak velünk. Nem tudom, megfigyelték-e, hogy mennyi ilyen látogatás, megtekintés, avatás zúdul mostanában az állami médiából.

De ez mégiscsak más, mint régen. Akkoriban a fővendég elvágta a szalagot, oszt’ jónapot. Újabban viszont egyre többen virítanak egyre hosszabb szalag mögött. Majd belepistulnak a önnön fontosságukba.

Most Székesfehérváron döntöttek csúcsot: egy kormányablak avatásán nem kevesebb, mint hat önelégült potentát szorongott egymás mellett, ollóval a kézben.

Kíváncsi vagyok, vajon a kollektív kitüntetések korszaka mikor tér vissza.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2015. november 14. 10:28
Nem volt rajtam a szemüvegem és először "Szánalmas tahó"-nak olvastam a címet...
Tintamin
2015. november 14. 09:06
Hát igen, ilyen az, amikor a szocializmus visszatér. Nade szerencsére újabb 2(!) csatornát indít az állami párttévé, a világ pénze nem elég a propagandára: http://444.hu/2015/11/13/a-kozmedia-ket-ujabb-csatornat-indit
states
2015. november 14. 02:45
Ez a különbség, a Fidesz az átadásoknál tolong, ti a nyócévetek alatt az elvitelnél tolongtatok.
Mohamed Vlagyimirovics Bronstejn
2015. november 13. 23:51
Ostoba görény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!