Én már halálcsillagokat látok a Star Wars-dömpingtől

2015. december 10. 10:05

Az elmúlt hónapokban az elszabadult marketingesek az egész országot gyereknek nézik, sőt hülye gyereknek. Nem vagyok benne biztos, hogy ez teljesen indokolt hozzánkállás.

2015. december 10. 10:05
Ács Dániel
444

Nem lehet úgy végigmenni az utcán, bevásárolni vacsorára, nem lehet úgy megnyitni az újságokat, elmenni a bölcsibe a gyerekért, bulizni a haverokkal, hogy ne jönne szembe valamilyen formában legalább egy loncsos csubakka vagy egy rohamosztagos.

A dömping már lassan az ország identitást veszélyezteti. Ugyanis a Csillagok háborújá-s termékek nem csupán a hagyományos reklámtárgyakkal és nem csupán gyerekeket célozzák be, hanem a dúsgazdag csecsemőktől kezdve a nagyon szegény aggastyánokig mindenkit.

Egészen elképesztő termékekről is azt gondolják a marketingesek, hogy azok majd jobban fogynak, ha ráhúznak egy Darth Vader-sisakot. Egy centire vagyunk a Star Wars-os csirkelábtól.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. május 10. 14:48
Mi az a Star Wars? Ezt érted miért kérdem Danika? Tudtad, hogy a körúton kívül is emberek élnek?
Antigoné
2016. november 08. 12:28
Életemben először adtam pluszt 444-es írásnak. Ez az eszement reklámozás nekem is az agyamra megy.
Orange79
2015. december 14. 10:57
A 4 éves fiam "darált Véder"-nek hívja a figurát, teljesen igaza van, ennek legalább van valami értelme..
Orange79
2015. december 14. 10:57
Én az egész Star Wars franchise-t nem értem. Fel nem foghatom, hogy hogyan válhatott ennyire ikonikusan népszerűvé egy amerikai gagyi scifi a 70-es évekből. Csupa unalmas klissé a"gonosz birodalomról" és a természetesen "jó köztársaságról" hiszen egy birodalom mindig elnyomó, zsarnoki és " náci". Kínosan primitív figurák, kiszuperált mosógépre emlékeztető robotok, bárgyú karakterek, tenyérbemászö reklámkampány és divathóbort. Az egész Star Wars leginkább egy matinéműsor szintjét üti meg szombat délután az RTL klubbon a Xéna és a Baywatch között sugározva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!