Találgassunk: kinek a kedvéért mozgatta meg a kormányszóvivő a Telekom árfolyamát?

2015. december 17. 16:17

A hír napvilágra kerülése után a Telekom tőzsdei árfolyama is megmozdult: rövid idő alatt több mint 3 százaléknyit zuhant. Mindeközben az MTI-ben 15:03-kor megjelent egy frissítés-módosítás az eredeti MTI-hírhez. A Telekom árfolyama ezután korrigált.

2015. december 17. 16:17
Szily László
Szily László
444

Kovács kormányszóvivő kora délután közölte az MTI-vel a bombahírt: a kormányt annyira felháborított a Telekom lépése, miszerint felmondta a szponzori szerződését Kovács Ákos énekessel, hogy utasítottak minden minisztériumot és háttérintézményt, mondják fel a szerződéseiket a céggel. (…)

A hír napvilágra kerülése után a Telekom tőzsdei árfolyama is megmozdult: rövid idő alatt több mint 3 százaléknyit zuhant.

Mindeközben az MTI-ben 15:03-kor megjelent egy frissítés-módosítás az eredeti MTI-hírhez. Ez annyiban módosította a korábbiakat, hogy csak a minisztériumok mobilinternet-előfizetéseiről volt szó. Hát ez egészen más, mint az, amit először mondtak, hogy felbontják a kormány telekomos szerződéseit. (…)

A Telekom árfolyama ezután korrigált, és majdnem visszatért eredeti értékhez.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2015. december 17. 21:39
És az MTI azt még be se mondta, hogy én is felmondtam a szerződésemet. Minimum 5% zuhanás.
puszika
2015. december 17. 20:36
Hát,megtaláltad a helyed "Cink" Laci! A 444 olyan "igazi" portál! Olyan júdáspénzből eltartott. Mint ez a mostani szösszeneted is!!
pollip
2015. december 17. 19:48
Akadna még egy hely az mno-nál, hogy Szily is oda mehessen? :-))))
1120
2015. december 17. 19:40
"Találgassunk: kinek a kedvéért mozgatta meg a kormányszóvivő a Telekom árfolyamát?" A te kedvedért...hogy ma is legyen mire kiverned. Pont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!