Szánalmas megállapodás

2016. február 20. 08:37

Hagyjuk ott az EU-t, vonjuk ellenőrzésünk alá határainkat, irányítsuk mi saját országunkat, és ne adjunk Brüsszelnek naponta 55 millió fontot!

2016. február 20. 08:37
Nigel Farage
Twitter
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. február 21. 11:04
Nem értem a sok lájkolást. Mi csak rosszul járnánk a kilépésükkel. Egyébként az USA szerintem nem hagyná, hogy előretolt helyőrsége megszűnjön az EU-ban.
kulalak
2016. február 21. 01:06
"control our borders" - ez most is megvan, nem? "run our own country" - szvsz ez is. "stop handing £55m every day to Brussels." - na most ennek van valami megtérülő haszna valahol az angol GDP-ben, Nigel? Megreformálni kell(ene) az EU-t továbbra is csak versenyképes gazdasági közösséggé (nem lesz politikai unió soha), nem pedig ki/belépegetni.
VakzKommondor
2016. február 20. 22:10
ne lájkoljatok nertársak! A focista éppen azt a pénz nyúlja le, amit a németek és az UK befizetnek. abból van a stadion a kert végében a tiborc kastélya, a reformok működnek reklám. És nekünk egy kevés, amit nem lopnak el. úgyhogy nertársak, ha ez megszűnik, jön az államosítás. Kell a lóvé az ifjú kiszeseknek... ÉLJEN A FOCI!!!
Berecskereki
2016. február 20. 11:20
Azért ennek az állításnak érdemes lenne utánaszámolnia Nigel Faragenak. Az igaz, hogy Anglia befizetése meghaladja az általa pályázatok útján lehívható összeget, de az EU gazdaságában való részvétel kedvezménye kapcsán a gazdasága ennek megközelítőleg a dupláját veszi vissza. A kilépés gazdasági, pénzügyi veszteséget jelentene Anglia számára. Ezt tovább növelné Skócia leválása és bennmaradása az EU-ban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!