Kívánom a legjobbakat! – Búcsúzik a Friderikusz című műsor

2016. május 27. 16:15

Az ATV vezetése azt szeretné és azt kezdeményezte, hogy műsorvezetésemmel kicsit könnyedebb hangvételű műsor kerüljön Önök elé szeptember elejétől.

2016. május 27. 16:15
Friderikusz Sándor
Facebook

Kedves állandó és alkalmi Nézőink,

mint azt a tegnap esti műsor végén is hallhatták, mától ez a műsor ebben a formában megszűnik.

Az ATV vezetése ugyanis azt szeretné és azt kezdeményezte, hogy műsorvezetésemmel kicsit könnyedebb hangvételű műsor kerüljön Önök elé szeptember elejétől (nem mondom, időnként én sem bánnék némi könnyedséget, már ami a tárgyalt témák súlyosságát illeti). A tárgyalások - az ATV vezetése és köztem - erről a megújuló műsorról még folynak, körvonalait még csak vázolgatjuk, meglátjuk, mire jutunk a következő hetekben.

Így nem marad más hátra, mint ezúton megköszönni hároméves, kitartó figyelmüket, hiszen ez a műsor közel három éve, 2013. szeptember elején indult, összesen 260 adást készítettünk, a tegnapi, a záróadás volt éppen a 260-adik! A folytatásról, ha lesz, természetesen majd idejében értesítjük Önöket. A jövő héttől egészen június végéig a szokásos adásnapjainkon - kedden, szerdán és csütörtökön - 21 óra 40 perctől már ismétléseket ad az ATV, még ebből a műsorból.

Kívánom a legjobbakat!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bölcs Ész
2016. október 18. 20:03
A műsor fő profilja az SZDSZ iránti nosztalgia volt. Többnyire szadeszes megmondóembereket hívtak vendégül. Kabaré volt az egész műsor.
tango47
2016. szeptember 08. 23:58
Talán az ATV vezetésének is feltűnt, hogy komoly tudósoknak, művészeknek nem partner Friderikusz. Néha kifejezetten kínos volt, amikor nem értette meg, hogy miről beszélnek alanyai. Így van, ha egy bulvár riporter idegen területre téved. Legyen csak olyan felületes, amilyennek megszokták rajongói!
2016. augusztus 31. 16:54
Na Friderikusz is, néhány agyalágyult Sándora, minden különösebb biztatás nélkül is szintén boldogan lehajolna a szappanért egy férfi zuhanyzóban! Még a folyékony szappan sem lenne akadály, sőt...!
Mekk Kelemen
2016. augusztus 07. 15:35
Neked már a Gőgös Gúnár Gedeon is túl mély, alex elvtárs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!