A hét legjobb megfizethető árú okostelefon

2016. május 14. 13:45

Nehezen, de azért találhatunk megfizethető és jó minőségű okostelefonokat.

2016. május 14. 13:45
Rafi Letzter
Tech Insider

„A Tech Insidert olvasva, nyilvánvalóan nem kerül sokkos állapotba, ha megtudja, hogy imádjuk az okostelefonokat. Az igazság viszont az, hogy a listáink elején szereplő készülékek többsége túl van az átlagfogyasztó e célra szánt anyagi keretén.

Vegyünk egy példát: a prémiumkategória mostani csúcsa a 949 dollárba fájó 128 gigás iPhone 6S Plus többe kerül, mint sok minőségi laptop.

De menjünk el egy boltba, és próbáljunk olcsó készüléket venni. Valószínűleg rengeteg őszintén szólva silány darabot mutatnak majd, amik még a dobozuk árát sem érik meg.
Pedig létezik néhány remek telefon, és csődbe sem megyünk, ha megvesszük valamelyiket. Az ár és a minőség figyelembe vételével rangsoroltam őket.

A 64 gigás iPhone SE a hetedik (499 dollár), a OnePlus 2 (64 giga, 349 dollár) a hatodik, a Moto X Pure (349 dollár) az ötödik, a Nexus 5X (349 dollár) a negyedik, a OnePlus X (249 dollár) a harmadik, a Moto G3 (199 dollár) a második, és az Amazonon csak 280 dollár Nexus 6 az első.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!