Trianonról, Mohamed Aliról és a Ramadánról

2016. június 05. 10:05

Azért, hogy Trianon után Sopron és környéke ma Magyarországhoz tartozzon, 350 muszlim is harcolt az Őrvidéken, s ezt elfelejteni, nem megbecsülni nagy hiba lenne.

2016. június 05. 10:05
Magyar Iszlám Közösség
MTI OS

„A trianoni gyásznap ugyanúgy fájó a hazai magyar muszlimoknak, mint szinte minden magyarnak. Azért, hogy Trianon után Sopron és környéke ma Magyarországhoz tartozzon, 350 muszlim is harcolt az Őrvidéken, s ezt elfelejteni, nem megbecsülni nagy hiba lenne. A muszlimok mindig is hűek voltak Magyarországhoz és törvényeikhez.

Őszinte gyászunkat és megrendülésünket tudatjuk az amerikai néppel Mohamed Ali halálával kapcsolatban, hiszen Ő sok muszlim példaképe volt a világon. Nagyszerű sportoló és emberjogi harcos volt.

Június 6.-án kezdődik a Ramadán szent hónapja, ennek alkalmából minden muszlimnak Isten által elfogadott böjtöt kívánunk, reméljük, hogy e szent hónapot akceptálják azok is, akik ellenségként tekintenek ránk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2016. június 06. 09:14
Az iszlám alapításától kezdve üldözi, gyűlöli és pusztítja a keresztényeket, a zsidókat, a buddhistákat, a hindukat, és 1500 éve folytat (ál)Sznet Háborút minden ellen, ami nem olyan, mint az ő primitív vallásuk. Ezt elfelejteni nagy hiba lenne. Hajdúnánás címere: http://www.nemzetijelkepek.hu/pictures/onkormanyzat/Hajdunanas.jpg Azt, hogy miért olyan, amilyen, elfelejteni nagy hiba lenne.
apagyi
2016. június 06. 00:50
Szerintem válasszatok egy muszlim országot és éljetek ott...win-win szituáció:)) Nektek nem kell itt szenvedni a sok alul öltözött nô,disznóhús,karácsony miatt...nekünk meg nek kell nézni a bekötött fejú,abroszfejú,kecskebaszö hálóinges barmokat
Gusztav12
2016. június 05. 16:53
"Nagyszerű sportoló és emberjogi harcos volt." Mármint a boxoló. Nem tudom milyen "emberjogi harcos" lehet egy véresszájú fehérgyűlölő rasszista! Ha teszem azt egy fehér viselkedett volna igy, akkor most röpködnének a nácikolások...
mustarharmas
2016. június 05. 15:10
Igaz. Muszlim bosnyákok is harcoltak, nem is kevesen a Lajta-menti bánságért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!