Sanders támogatja Clintont

2016. július 12. 22:25

Az, hogy Bernie Sanders támogatja Alattomos Hillary Clintont olyan, mint ha a Foglaljuk el a Wall Streetet! támogatná a Goldman Sachs-ot.

2016. július 12. 22:25
Donald Trump
Twitter

„Az, hogy Bernie Sanders támogatja Alattomos Hillary Clintont olyan, mint ha a Foglaljuk el a Wall Streetet! támogatná a Goldman Sachs-ot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2016. július 13. 15:00
Ohio, Florida, Colorado -beli ismerőseiteket bíztassátok. A többi állam mindig ugyanoda szavaz.
Spiltyu
2016. július 13. 09:36
Irigyellek titeket hogy ennyi időtők van itt baszni a rezet egymás ekézésével... mind otthon unatkozó nyuggerek vagytok hogy itt ba...átok el az időt? Vagy valaki fizet ezért?
Mich
2016. július 13. 08:45
"olyan, mint ha a Foglaljuk el a Wall Streetet! támogatná a Goldman Sachs-ot"... :)
Autofocus
2016. július 13. 00:52
Az őskomcsi és a ballib nagytőke kesztyűbábja. Szép kis páros. Akkor már tényleg inkább az őszinte bunkó Trump! (Aki egyébként szerintem tudatosan játszik rá erre a redneck imidzsre, annyira síkhülye azért nem lehetett ha pár milliárdos vagyonkát össze tudott lapátolni, és nem celebkedéssel. Továbbá, akinek szintén meglesznek a megfelelő "fontosember" tanácsadói akikre khm. illik majd hallgatnia...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!