Hogy nyerjük meg a jövőt?

2016. augusztus 02. 09:13

Egyszer írtunk ugye egy elég részletes választ egy petícióra, elmagyarázva, hogy miért nem építhetünk életnagyságú Halálcsillagot. Szeretném azt gondolni, hogy ezzel szert tettem némi nerd hírnévre. Interjú.

2016. augusztus 02. 09:13
Barack Obama
Popular Science

Popular Science: Nerdnek tartja magát? És ha igen, mi a nerd hobbija?

Barack Obama: Egyszer írtunk ugye egy elég részletes választ egy petícióra, elmagyarázva, hogy miért nem építhetünk életnagyságú Halálcsillagot. Szeretném azt gondolni, hogy ezzel szert tettem némi nerd hírnévre.

Ami érdekes, hogy a »nerd« ma egy pozitív fogalom. Gyerekkoromban biztos nem én voltam az egyetlen, aki Pókember-képregényeket olvasott és megtanulta vulkáni köszöntést, de nem olyan volt, mint manapság. Az a benyomásom, hogy ma a fiatalok büszkék rá, hogy okosak és kíváncsiak, hogy új dolgokat terveznek, hogy nagy problémákat meglepő utakon próbálnak megoldani. Azt hiszem Amerika nerdebb ország, mint gyerekkoromban, és ez egy jó dolog.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antigoné
2016. december 19. 12:00
Most már értem, miért ilyen idióta, gyermeteg az átlag amerikai(is).
Bell & Sebastian
2016. augusztus 03. 03:30
Belegondolt már abba, mi a váza a történetnek? Bizony, Szentírás-parafrázis, nagyon hülye amcsiknak.
Békanász a hasadon
2016. augusztus 03. 01:46
A szere-szeretőmet szere-szere-ti egy szere-szerecsen törzsfőnök, ki ele-elefánton tova-lovagol, és buzo-buzogánnyal lő. A füli-füliben két kari-karikája, s szeme-szeme szikrát szór, és úgy hívják hogy, Csam-Csam Nyam- Nyam Mister Hakapeszik Obama!
forsteandretredjemann
2016. augusztus 03. 01:40
Teszi fel a kérdést az aki az általa vezetett ország jelenével és múltjával sem tudott semmit kezdeni. A jövőhöz ottani közvéleménykutatások szerint csak annyi köze volt, hogy megnehezítette.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!