A tehetséges Rogán Antal

2016. augusztus 13. 09:55

Senki sem mondhatja tehát, hogy aprópénzre (!) váltódott volna az a tehetség. Aki ezt teszi, vagy téved vagy hazudik, de mindenképp gonosz alak.

2016. augusztus 13. 09:55
Gazda Albert
MNO

„Vajon a pozíciók írják le pontosabban egy egyre magasabb polcokra hágó férfi életútját, vagy a luxushátizsákok, az elegáns autók, a táguló lakások, a befolyásos barátok, a nagyravágyó partnerek és az értékes találmányok?

Erről ő maga tudna nüanszokat elárulni – ha szeretne –, de az enélkül is nyilvánvaló, hogy az »akkor még nem sejthettem«-nek van azért tartalma esetünkben. Főként, ha a réges-régi interjút is felidézzük, amelyben elhangzott egykor, hogy a fiatalember – amikor eljön az ideje – szívesen lenne Magyarország miniszterelnöke. Meglehet, annyi változott, hogy jókor ismerte fel: a Fideszben csak nagyon-nagyon lassan jöhet el bármi hasonlónak az ideje. Meglehet, ezért kerültek célkeresztbe a másmilyen módon elérhető másmilyen örömök. Mondjuk búslakodni így sincs miért, annyira nem kínos egy ország hetedik legbefolyásosabb emberének lenni.

Senki sem mondhatja tehát, hogy aprópénzre (!) váltódott volna az a tehetség. Aki ezt teszi, vagy téved vagy hazudik, de mindenképp gonosz alak. Ráadásul van itt még valami. Rogán Antal nem tartozik azok közé, akiknek elengednék a kezét. Ezt fényesen bizonyítja pusztán azzal is, hogy míg a Fidesz régi nagyjainak zöme messzire került a tényleges döntések meghozatala közeléből – a pártvezetés és a parlamenti frakció úgy kicserélődött, hogy rá sem lehet ismerni –, addig Rogán bizony ott van a szeren változatlanul. Ha valamihez, hát ehhez aztán kell a tehetség.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2016. augusztus 14. 12:22
"A tehetséges Rogán Antal" Eszerint Gazda elolvasta ugyan Patricia Highsmith könyvvét, de az üzenetét nem értette meg. Highsmith hősei elsősorban gyenge, bizonytalan, labilis embereket hálóznak be és vesznek rá olyasmire, amit egyébként nem akarnak. A Rogánnal szemben állókról viszont ezt nem lehet elmondani, sőt.
gudmen
2016. augusztus 14. 12:09
balbako, békanász kánya és büntársai képesek megnyerni egy választást a fidesz-juntának..minimum van egy milllio belölük.. mint valamikori fideszes beszélgetek elvakult hivökkel..jellemzöen nyugdijas koruaktol jönnek a hajmeresztö válaszok a kényes kérdésekre.. 1. az állami földek eladásának kérdése - válasz: jol teszi a fidesz...igy legelább nem jut az ELLENSÉG kezére.. 2. korrupcio? -válasz: a szocik már mindent elloptak 98-ig (jelzem igaz is) a fidesznek most csak a morzsák jutnak... 3. lajos bácsi nem gondolja, hogy szükség lenne egy korrupcioellenes ügyészségre? -válasz: románoknál is az amcsik kavarnak ezzel, igy akarják megszerezni a konstancai kikötöt 4. mészaros lörinc? - válasz: már elötte is gazdag volt, egyébként meg inkább ö lopjon mint gyurcsány (szerintem egyik se) 5. stadionok? -válasz: legalább épül valami a sor végtelen... a helyzet több mint szomoru...
2016. augusztus 14. 11:07
Azért a jelenlegi politikának nem csak árnyoldala van. Rogán Tóni most alakítja ki az új, olimpiai magánszámot, a "hogyan csináljunk közpénzből privát szellemi apportot, feltalálásnak álcázva" címmel. A játékszabály lényege, hogy ki tud egységnyi idő alatt minél több embert lóvá tenni, hülyének nézni, de úgy, hogy a hülyének nézett sokadalom még szavazatával is a lóvá tevőt támogassa. Mivel az új olimpiai szám sok intellektuális elemet is tartalmaz, az is meglehet, hogy a dolog a Nobel-díjat odaítélő bizottság figyelmét is felkelti, és így létrejöhet az első OLIMPIAI-NOBEL-ROGÁN-DÍJ is, mint a rendszerváltás utáni első, belvárosi szubkulurális nemzeti kuriózum! Ezek után merészelje valaki azt állítani, hogy nem jó Magyarországon élni, és hogy nem lehet Magyarországon megélni! Erősíse bennünk ennek hitét a Vajna-Habony-Rogán féle, contra-Bermuda-háromszög, amelyben minden életre kel, és feltámad, mit Lázár, és jár.
Tintamin
2016. augusztus 14. 07:12
Okadas ez a rogan meg az egesz tolvaj fideszes banda: http://index.hu/belfold/2016/08/13/a_rogan-korhoz_tartozo_hunguard_kft.-re_szabhattak_egy_jogszabalyt/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!