The Man in the High Castle: az 1. évad (könyves szemszögből)

2016. december 12. 10:10

Annak ellenére, hogy Az ember a Fellegvárban a szerző azon művei közé tartozik, amelyeknek legalább írt valamiféle befejezést, nehezen tudtam elképzelni, hogy egy teljes évados sorozatként működőképes lehet a történet.

2016. december 12. 10:10
Qedrák
Sorozatjunkie

Egy szó, mint száz, a The Man in the High Castle kiválóan sikerült könyvadaptáció, az alapműtől merőben eltérő cselekményszálakkal és karakterekkel. Mindezek ellenére könnyen lehet, hogy ha ajánlanom kellene valakinek, hogy a sorozatot nézze-e meg, vagy a könyvet olvassa-e el, akkor alighanem az előbbit javasolnám.

Reméljük, hogy Philip K. Dick műveiből készül még hasonló minőségű sorozat, ezért vitaindítónak fel is teszem a kérdést, hogy vajon melyik könyvéből lenne érdemes még sorozatot gyártani? A magam részéről például nagyon is kíváncsi lennék például a Palmer Eldritch három stigmájára, vagy az Ubikra, de kommentben jöhetnek a további ötletek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anteris001
2016. december 13. 09:15
Szinte bármelyik filmre kívánkozik - bár hogy miből lehet sorozatot csinálni az nagyon jó kérdés, csak arra kell vigyázni, hogy ha egy mód van rá, ne sikerüljön tökéletesen megfordítani az erkölcsi mondanivalót, mint a Különvéleményben. Eléggé hangulatos sorozat lehetne szerintem az Alfa Hold klánjaiból, vagy a sokszor lehúzott Kozmosz bábjaiból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!