Árpád! Itt vagyok én is Ibizán

2017. július 14. 08:27

Árpád! Itt vagyok én is Ibizán, ha van kérdés Egyenesen felteheted mielőtt bármit megírattatsz.

2017. július 14. 08:27
Kálmán Olga
Facebook

„Hahó magatokat újságírónak nevező enter billentyűk! Szóltam előre, hogy fölösleges hülyeségeket írni felmondásról, kirúgásról, nézettségről. Bár tudom, hogy ez utóbbi különösen fájhat a kenyéradóitoknak, nehéz megemészteni, hogy a Hír Tv tájékoztat, nem agyatmos és még nézik is sokan, nagyon sokan. Szóval, szóljatok már a főnöknek (szerintem nem vagyunk cimbik vele itt a facebookon, ezért nem látja -bár ki tudja....) hogy szivesen, válaszolok személyesen is, ha kérdése van. Árpád! Itt vagyok én is Ibizán, ha van kérdés Egyenesen felteheted mielőtt bármit megírattatsz. Igaz, mi nem a buli negyedben vagyunk, és napközben ritkán érek rá, mert uno kártyázunk a Férjemmel és a Gyerekeinkkel, de összefuthatunk valahol egy fagyizóban. Üdv! K. O.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2017. július 14. 10:48
Lehet, hogy sokan, de nem elegen. A nézettségetek folyamatosan csökkenő tendenciát mutat, pláne amióta te vezeted az unalmas műsorodat, a még unalmasabb vendégeiddel.
Einar
2017. július 14. 10:32
Simicska Olga tájékoztat... :) Inkább fröcsköli az ostoba ballib véleményét, epét hányva az operatőr arcába. Ha rajta múlna, Magyarországot már régen Filantrópiának hívnák...
u.cserkész
2017. július 14. 10:13
Ki nem sz...ja le, hogy te hol vagy.
Graf
2017. július 14. 10:13
Ki a f@szt érdekel, hogy hol vagy ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!