VIPni mindörökké

2017. július 10. 12:31

Unottan néznek a gyep felé, hogy miért pont ez lett a főnök hobbija, hát miért nem a golf, az a hercig játék, amit azzal a húros palacsintasütővel űznek, nem ez a hülye labdakergetés, ami miatt most lekésik a Szerelem és halál Bogotában 132. részét.

2017. július 10. 12:31
Mátyás Győző
168 Óra

„A törzs VIP-esek persze ismerik már a táncrendet, örülni, bosszankodni csak amikor a nagyfőnök, és nem túltenni rajta. Most üveges szemmel bámulják a pályát, legtöbben azt sem tudják, ki az ellenfél, nem is érdekli őket, egykedvűen szotyoláznak, fészkelődve próbálják a markukba köpni a héjat, üzletről itt alig egy-egy félmondat hangzik el. Az ülésrend foglalkoztatja őket, érkezéskor felmérik az aktuális beosztást, ki hol kapott helyett, ki ül közel a nagyfőnökhöz, ki került távolabbi székbe, az sokat elárul az erőviszonyokról. A bajszos, kövér új politsztár például harsányra váltott, a rossz vicceit erőlteti, a góré mögé került, érzi a pozíció erősödését. Ebben a tikkasztó melegben csüggedve várják, hogy végre szünet legyen, és bemehessenek a légkondis étterembe, ahol pincér szolgálja fel a koktélokat. Ott majd a lényegről lehet beszélni, a fontos ügyek ott és olyankor dőlnek el. Némelyik új nábobot az asszonya is elkíséri, bosszankodnak is belül, mert ide nem illik felvenni Chanelt, csak a tömör arany ékszereken csillanhat meg a délutáni nap fénye. Unottan néznek a gyep felé, hogy miért pont ez lett a főnök hobbija, hát miért nem a golf, az a hercig játék, amit azzal a húros palacsintasütővel űznek, nem ez a hülye labdakergetés, ami miatt most lekésik a Szerelem és halál Bogotában 132. részét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. július 11. 15:22
350 ezer igazolt labdarúgó van. De 1500-ról 7000-re emelkedett a vízilabdázók száma, 20 000 kézilabdás, a jégkorongozók száma 119%-al nőtt, az úszók száma megháromszorozódott, és még sorolhatnám. A bárgyú vezérezés, szotyolázás, egy olyan államférfi fikázása, aki eltökélten és sikeresen küzd a fiatalok és nem fiatalok sportolási lehetőségéért, az egészségünkért.
Google
2017. július 11. 08:47
Irigy, mi?
zakar zoltán béla
2017. július 10. 20:55
Kvakkvakk-vak
Harangláb
2017. július 10. 18:30
Kisfiam! Ha csak a főnök hobbija volna, akkor ma nem rúgná a bőrt sok tízezer gyerek az országban...és ez a lényeg a dologban, hogy ők és családjuk hisz a sportban, a mozgásban, abban a közegben, ahol a tehetség számít...Gondoltam, hogy te ebből semmit nem értesz meg...:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!